(Poistunut julkaisusta)

Seniorikodin johtaja Huittisiin
Aurahovi Senioripalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Aurahovi Senioripalvelut Oy
Aurahovi Senioripalvelut Oy on yksityinen sosiaalipalvelualan yritys, jonka tarkoituksena on tuottaa yksilöllisiä asumis- ja palveluratkaisuja ikäihmisten tarpeisiin. Olemme suomalainen vuonna 2017 perustettu yritys ja haluamme uudistaa vanhuspalvelualaa kohti asiakaslähtöisempää ajattelua ja toimintaa. Aurahoville on myönnetty Avainlippu kotimaisen palvelun merkiksi. Ikääntyneen tarvitsema tuen ja palveluiden määrä vaihtelee ja muuttaa muotoaan ajassa. Tähän tulevaisuuden haasteeseen haluamme vastata oikea-aikaisilla ja joustavilla palveluratkaisuilla.
Toimenkuva
Oletko kiinnostunut itsenäisestä, haasteellisesta ja mukaansatempaavasta työstä uuden seniorikodin johtajana?

Huittisten Myllykujalle avataan syksyllä 2020 32-asuntoinen Aurahovin seniorikoti, joka tarjoaa yksilöllisiä asumis- ja palveluratkaisuja ikääntyneiden tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen ja esteettömän asunnon sekä yksilöllistä tarvetta vastaavat hoiva-, tuki- ja turvapalvelut oikea-aikaisesti ja laadukkaasti toteutettuna.
Odotamme sinulta
Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa, hyvää johtamistaitoa sekä aiempaa työkokemusta kotihoito- tai hoivapalveluiden esimiestehtävistä. Koet olevasi esimiehenä aikaansaava ja kiinnostunut työyhteisösi kehittämisestä. Hahmotat ja tunnistat kokonaisuuksia hoivapalveluiden tuotannon saralla, etkä pelkää erilaisten haastavienkaan tilanteiden ratkomista. Olet luontaisesti kannustava sekä innostava hoiva-alan ammattilainen. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat hyvin.
Muut tiedot
Tehtävään valitun henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään huhtikuun alussa 2020.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 8.3.2020 mennessä osoitteeseen sonja.laine@eezy.fi.

Lisätietoja voit tiedustella arkisin klo 8-15 välisenä aikana Eezy VMP:n Huittisten toimistolta p. 040 7444 4261 / Sonja Laine tai sähköpostilla sonja.laine@eezy.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sonja Laine, Sonja.Laine@vmp.fi, 0407444261
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.03.2020 mennessä.