(Poistunut julkaisusta)

Seniorikeskuksen johtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa Stadin soteen seniorikeskuksen johtajaksi!

Haemme johtajaa vakinaiseen virkaan Kivelän seniorikeskukseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingissä on 10 seniorikeskusta, jotka tarjoavat asiakkailleen monipuolisen ja turvallisen asuin- ja toimintaympäristön. Seniorikeskuksen johtamisessa korostuu ihmislähtöinen toiminnan kehittäminen sekä osaamisen johtaminen valmentavalla ja tiimien itseohjautuvuutta tukevalla työotteella. Tavoitteenamme on tarjota oman näköinen, arvokas vanhuus helsinkiläisille ikääntyneille. Tällä hetkellä valmistaudumme Apotti- asiakastietojärjestelmän käyttöönottoon.

Seniorikeskuksen johtajana toimit aktiivisesti monialaisissa ikääntyneiden palveluja kehittävissä verkostoissa ja hankkeissa. Johdat seniorikeskuksen esihenkilöiden työtä ja toiminnan kehittämistä. Johtamisesi tukena on senioripalvelujen johtajien ja asiantuntijoiden monialainen verkosto ja palvelualueesi aktiivinen johtoryhmätyöskentely. Seniorikeskuksen johtaja on Etelän palvelualueen johtoryhmän jäsen.

Tehtäväsi edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon strategisen johtamisen, henkilöstöjohtamisen ja talouden johtamisen vahvaa kokemusta ja osaamista sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme erityisesti kykyäsi johtaa muutosta ja kehittää toimintaa yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on avoin asenne ja vahva halu johtaa tätä työtä.

Kivelän seniorikeskuksessa on yhteensä 145 pitkäaikaisen ja lyhytaikaisen hoidon asukaspaikkaa. Seniorikeskuksessa on asumisen lisäksi monipuolista kotona asumista tukevaa toimintaa, kuten suomen- ja ruotsinkieliset arviointi- ja kuntoutusyksiköt sekä päivätoimintayksiköt ja Kampin palvelukeskus. Johtajan tehtävänä on seniorikeskuksen toiminnan, talouden, prosessien ja henkilöstön johtaminen ja kehittäminen. Henkilöstön kokonaismäärä on 149 ja vuosibudjetti on n. 11 milj. euroa.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään 4.2. kello 10-16 ja 9.2. kello 10-13.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti kaupungin sähköisessä rekrytointijärjestelmässä http://www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki.
Kuoreen tunnus SOTE 03-50-21


Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta johtamistehtävästä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen eriomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelualueen johtaja Helena Venetvaara keskiviikkona 20.1. kello 15-16 ja torstaina 28.1. kello 11-12 puhelin 09 310 40546 tai sähköpostitse helena.venetvaara@hel.fi