(Poistunut julkaisusta)

Senioriasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019


Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt palkitseminen ja edut -yksikköön Helsinkiin Senioriasiantuntijaa.

 

SENIORIASIANTUNTIJA

 

Tässä tehtävässä vastaat


Tehtävänkuvaasi kuuluu analysoida markkinoita ja trendejä sekä tunnistaa kehitystarpeita palkkauksen ja palkitsemisen uudistamiseksi innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti. Tämän lisäksi viestit ja koulutat henkilöstöä, esimiehiä, johtoa sekä hallintoa palkkauksen ja palkitsemisen kokonaisuudesta.


Vastuullesi kuuluu myös kehittää ja implementoida mm. OP Ryhmän toimiperheisiin perustuvaa vaativuusluokittelujärjestelmää OP Ketterää toimintatapaa tukevaksi sekä OP Ryhmän tulospalkkiojärjestelmää ja myynnin palkitsemisjärjestelmää kannustavan, sääntelynmukaisen, kilpailukykyisen sekä tavoitteiden mukaisen palkitsemisen varmistamiseksi.

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vähintään 5 vuoden kokemusta vaativuusluokittelun, peruspalkkauksen ja tulospalkkiojärjestelmien kehittämisestä ja implementoinnista. Lisäksi sinulla tulisi olla näyttöä projekti- ja kehittämisosaamisesta, erityisesti palkkauksen, palkitsemisen ja vaativuusluokittelun osalta.


Työntekijänä olet analyyttinen, aktiivinen ja itsenäinen. Sinulla on määrätietoinen ja kehityshakuinen tapa työskennellä ja haluat saada tuloksia aikaan. Pystyt työskentelemään paineenalla ja kykenet viestimään monimutkaisia ja abstrakteja asiakokonaisuuksia tiivisti ja yksinkertaisesti. 


Olet taitava ilmaisemaan itseäsi sekä kirjallisesti että suullisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Hallitset erinomaisesti MS Officen, etenkin Excelin ja Power Pointin. Success Factors-osaaminen katsotaan eduksi. 
 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen HR asiantuntijuuden osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. 


Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 31.12.2019 mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Sihvola, puh 0405502722. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.