(Poistunut julkaisusta)

Senioriasiantuntija, Suorituksen johtaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt HR:ään Osaaminen, rekrytointi ja työntekijäkokemus -tiimiin Helsinkiin Senioriasiantuntijaa Suorituksen johtaminen –vastuualueelle.

SENIORIASIANTUNTIJA, SUORITUKSEN JOHTAMINEN (PERFORMANCE MANAGEMENT)

Tehtävässä vastaat yhdessä määritellystä suorituksen johtamisen mallista ja prosessista sekä niiden jalkauttamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä tukemaan uutta toimintatapaamme ja palautekulttuuria. Kehität, koordinoit ja toteutat suorituksen johtamisen kehittämishankkeita ja ratkaisuja yhteistyössä liiketoiminnan, esimiesten, HR kollegoiden ja ulkoisten kumppanien kanssa. Osallistut tarvittaessa myös muihin tiimin vastuulla oleviin henkilöstön kehittämisprojekteihin.

Seuraat aktiivisesti suorituksen johtamisen trendejä ja sinulla on hyvää näkemystä ketterää toimintamallia tukevista suorituksen johtamisen ratkaisuista isossa organisaatiossa. Tunnistat aktiivisesti myös jatkuvan kehittämisen mahdollisuuksia OP:n sisällä. Osallistut erityisasiantuntijana tai projektipäällikkönä / projektin jäsenenä ryhmätasoisiin, vaikutukseltaan laajoihin projekteihin ja uuteen OP Ketterään.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on laaja-alaista osaamista strategisesta organisaation ja henkilöstön kehittämisestä sekä suorituksen johtamisesta. Tehokas palautteenanto ja suorituksen johtamisen prosessit ja käytänteet ovat sinulla hallussa. Osaat konseptoida laajoja teemoja, systemaattisesti toteuttaa niitä  sekä arvioida vaikuttavuutta. Sinulla on vahvat projektinhallinnan ja muutosjohtamisen taidot, joiden avulla asetat tavoitteita ja varmistat tuloksia.

Toimit liiketoimintalähtöisesti, ylläpidät dialogia ja varmistat kehityksen jatkuvuuden. Olet sujuva verkostoituja ja yhteistyön rakentaja. Tiimilähtöinen työskentelyote mahdollistaa yhdessä onnistumisen.

Edellytämme sinulta

  • vähintään seitsemän vuoden organisaation, henkilöstön kehittämisen ja/tai suorituksen johtamisen konsepteista ja niiden menestyksellisestä jalkauttamisesta
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Katsomme eduksi kokemuksen Enterprise Agile –toimintatavasta.

Mitä saat meiltä

Finanssiala on merkittävässä muutoksessa ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Tarjoamme erinomaista mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Laine, 050 4858402. Olen parhaiten tavoitettavissa perjantaina 4.1. klo 14-15 ja torstaina 10.1. klo 9-10.

Haethan tehtävää 16.1.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen OP:n Ura-sivun kautta.