(Poistunut julkaisusta)

Seniori-/Johtava konsultti
Cresco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme kokenutta

Psykologikonsulttia

 vakituiseen työsuhteeseen päätoimipisteellemme  Helsingin  keskustaan.

Innostutko psykologisen osaamisesi hyödyntämisestä auttaaksesi ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan ja kukoistamaan? Nautitko esimiestyön ja johdon kehittämisestä eikä psykologinen henkilöarviointikaan ole sinulle vierasta? Tämä paikka saattaa olla sinun.

Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani henkilöstön osaamisen ja potentiaalin tunnistamisessa ja kehittämisessä. Toimimme valmentavalla ja inhimillisellä otteella työssämme ja teemme laadukkaita psykologisia henkilöarviointeja niin osana rekrytointeja kuin kehittämistoimenpiteitä.

Kollegoinasi toimivat alan huippuasiantuntijat ja sparrailukaveri haastaviin case'eihin löytyy aina. Meillä yksilöllisyydelle on tilaa ja pääset kehittymään oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Työssä pääset itse vaikuttamaan tekemisen tapaasi, olitpa sitten etänä tai toimistolla, tärkeintä on, että hommat hoituvat.

Odotamme sinulta: 

  • Psykologin pätevyyttä ja 4+ vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
  • Kokemusta asiakasvastuullisesta roolista ja business-suuntautuneisuutta. Nautit proaktiivisesta toiminnasta asiakasrajapinnassa ja haet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heille toimivia ratkaisuja.
  • Kykyä toimia nopeatempoisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä, mutta myös herkkyyttä olla aidosti läsnä ja kuunnella toista
  • Sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi

On eduksi, jos sinulla on:

  • Kokemusta valmentamisesta
  • Henkilöarvioinnin sertifikaatti
  • Kokemusta erilaisista psykologisista henkilöarviointimenetelmistä

Tai olet muuten pätevä henkilö, jolla on tarvittavaa intohimoa ja motivaatiota tehtävään!

Mikäli innostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2020. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Halutessasi voit kysellä lisätietoja Katri Hurmeelta p. 050 587 8828 / katri.hurme@cresco.fi.  Perjantain 3.1. klo 8 – 9 ja tiistain 7.1. klo 9 - 10 hän on varannut jutellakseen mahdollisten uusien crescolaisten kanssa, mutta toki voit tavoitella muinakin hetkinä.