Seniori AV-asentaja
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Atean teknologisia ratkaisuja tuottava Smart Solutions etsii joukkoonsa kokenutta ja monipuolista

Seniori AV-asentajaa

Sinulla on soveltuva koulutus, esim. tele-, elektroniikka- tai sähköasentaja. Olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti toimiva tiimipelaaja. Omaat kokemusta AV-tekniikan, esitys- ja kokoustekniikan sekä toimisto- ja luokkatilojen että erilaisten älykkäiden työympäristöjen asennuksista ja käyttöönotoista.

Kaapelointi, liittäminen, kalusteisiin ja muihin pintoihin kiinnittäminen sekä merkintätyöt onnistuvat laadukkaasti. Luet sähkö- ja muita teknisiä kuvia sujuvasti ja tarpeen mukaan tuotat niistä tarvittavaa palautetta ja dokumentointia. Sinulla on vähintään voimassa oleva B-ajokortti, Työturvallisuuskortti, Valttikortti sekä Tulityökortti. AV- ja muut tekniset sertifikaatit sekä sähköasennusluvat ovat iso plus.

Tehtävässäsi teet saumattomasti yhteistyötä Atean projektipäälliköiden kanssa, koordinoit työmaan edistymistä sekä huolehdit etenemisen asianmukaisesta raportoinnista ja dokumentoinnista. Varmistat siis projektin ja työmaan asennusten laadukkaan lopputuloksen. Osallistut myös työmaapalavereihin sekä itse asennuksiin tarpeen mukaan. Koulutusasiat onnistuvat asiakkaille sekä tarvittaessa myös omalle väelle.

Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka on Vantaa. Projektimme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta tarpeen mukaan voit toimia myös muualla Suomessa. Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, kilpailukykyisen palkan, ison talon edut sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi erittäin ammattitasoisen ja mukavan tiimin mukana.

 

Kerrothan itsestäsi lisää viimeistään 12.8.2019, mutta toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti kun löydämme oikean henkilön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Sorri, Service Manager, 040 563 6567, timo.sorri(at)atea.fi.

 

Töissä Atealla

 

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279102
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa