(Poistunut julkaisusta)

SENIORI ANALYYTIKKO, FOLMER PRIVATE EQUITY -TIIMI
Folmer Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme innostunutta tekijää sijoitustiimiimme, kehittyvän ja laajenevan sijoitustoimintamme tulevaisuuden tarpeisiin. Toimit Folmer-tiimin jäsenenä sijoittamisen eri vaiheissa. Tehtävänäsi on osallistua kohdeyritysten ostoprosessiin, kehittämiseen ja yritysten myyntiin. Myös erilaiset raportointitehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Yhteistyökumppaneitasi ovat kokeneen sijoitustiimimme ohella kohdeyritysten johto, rahoittajat sekä muut onnistuneen sijoitustoiminnan kannalta merkitykselliset sidosryhmät.

Toivomme Sinulta osaamista ja näyttöjä pääomasijoittamisesta ja/tai yritysjärjestelyistä. Tärkeintä on, että olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen työhön kotimaisen pk-yrittäjyyden kehittämisen parissa. Erityisosaamisalueesi on talous/rahoitus, koulutukseltasi olet VTM/FM (taloustiede), KTM (rahoitus) tai DI (tuotantotalous).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja tiimistämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen johanna.k.marin@folmer.fi tai Johanna Marin, Folmer Management Oy, Pohjoisesplanadi 33 C, 00100 Helsinki.