(Poistunut julkaisusta)

SENIORCONSULTANT
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Haemme uutta SENIORIKONSULTTIA Helsingin Experiksen konsulttitiimiin,

koska kasvumme myötä tiimimme tarvitsee vahvistusta. Etsimme rekrytoinnin osaajaa, jolla on kokemusta henkilövalinnoista ja tuloksellisesta asiakastyöstä. Tiimiämme ohjaa vahva tahto ja kyky toteuttaa menestyksellisesti monipuolisia ja korkeatasoisia rekrytointi- ja suorahakuprosesseja.

Kannamme vastuuta työstämme sekä yksilöinä että yhdessä ja olemme halukkaita kehittämään toimintaamme, jotta menestyksemme jatkuu muuttuvassa rekrytoinnin maailmassa.

Tehtävä sopii sinulle, jos

- sinulla on aikaisempaa kokemusta henkilövalinnoista ja myynnillisestä työstä
- olet ratkaisukeskeinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen
- sinulla on kyvykkyyttä myydä, toteuttaa ja konsultoida vaativia henkilövalintaprosesseja
- sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja mukautumiskyky
- sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito
- haluat olla tärkeä osa Experiksen menestystä
- eduksi katsotaan kokemusta it-rekrytoinneista ja verkostohausta

Experis tarjoaa vankan perehdytyksen, vahvan ja huumorintajuisen tiimin sekä kokeneen myyntiorganisaation tueksesi. Meillä on mahdollisuus kehittyä rekrytoinnin huippuammattilaiseksi.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.