Senior Web Developer
PunaMusta Digital Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haluatko päästä toteuttamaan monipuolisia verkkopalveluita sekä kehittämään omaa osaamistasi taitavien kollegoiden pariin? Nyt sinulla olisi siihen erinomainen mahdollisuus!

Haluamme sinut Senior Web Developer, joka olet motivoitunut kehittämään ja rakentamaan entistä parempia digitaalisia tuotteita ja palveluita. Päivittäiset työtehtäväsi liittyvät asiakkaillemme tarjottavien verkkopalveluiden kehitykseen. Tehtävät voivat sisältää mm. verkkopalvelualustojen kehitystä, järjestelmäintegraatioita ja verkkopalveluiden käyttöönottoprojekteja.

Liity porukkaamme ja tule näyttämään ja käyttämään jo osaamaasi, kehittämään asiakkaidemme palveluita ja kehittymään samalla myös itse. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän web-palveluiden kehitystiimissä, tärkeänä osana digitaalisten palveluiden käyttöönottoa, kehitystä ja uudistamista. Kehitystiimissä pääset osallistumaan kiinnostaviin asiakasprojekteihin ja sparrailemaan ja ideoimaan muun tiimin kanssa. Tiimin tehtäviin kuuluu myös uusien alustojen ja teknologioiden tutkinta ja käyttöönotto asiakkaiden verkkopalveluissa. Työtehtävät jakautuvat tiimissä sen jäsenten osaamisalueiden ja mielenkiinnon mukaan.

Näidenkin parissa pääset meillä työskentelemään:

• Uudet web-kehitysteknologiat ja -alustat

• Web-palvelukehitys ja pilviympäristöt

• Node.js, Typescript, PHP ja React

Kiinnostuksesi mukaan myös front-end kehittäminen (HTML5, JavaScript, CSS)

Lupaamme olla Sinulle mahtavia työkavereita, luotettavia esimiehiä sekä auttaa toisiamme onnistumaan. Työnantajana tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastustasi, kehitämme osaamistasi ja työterveyshuoltomme pitää sinusta tarvittaessa huolta. Meillä työskentelet rennossa, avoimessa ja innostavassa työyhteisössä, osana kasvavaa ja kehittyvää kotimaista yritystä. Meillä on matala hierarkia ja joustava organisaatio. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja työpisteen toimitiloissamme Tampereen ydinkeskustassa.

Hae heti ja liity joukkoomme rakentamaan todeksi tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja!

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja antaa Senior Recruiter Tomi Niskanen, tomi.niskanen@barona,fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445820
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Vantaa, Joensuu