(Poistunut julkaisusta)

Senior web developer
Sanoma Technology

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Senior web developer

Haemme kokenutta ohjelmistokehittäjää ottamaan osaa Suomen tunnetuimpien palveluiden kuten Oikotie.fi ja Hintaseuranta.fi kehittämiseen.

Pääset työskentelemään Sanoma Digital -yksikössä, joka keskittyy puhtaasti digitaalisten ratkaisujen kehitykseen ja ylläpitoon ja olemme olleet ensimmäisinä toteuttamassa Sanomilla serverless-ratkaisuja ja ottamassa käyttöön uusimpia AWS:n työkaluja kuten Fargate. Osaamisesi voi olla enemmän joko front- tai backend-painotteista, mutta rooliin tulee kuulumaan molempien osa-alueiden tehtäviä.

Roolissasi tulet mahdollistamaan liiketoiminnan tavoitteita toteuttaa kokonaan uudenlaisia palveluita Sanoma Digitalin portfolioon painottaen erityisesti cross-device toiminnallisuuksia sekä uudenlaisia personoinnin ratkaisuja.

Tärkeimpinä sidosryhminäsi toimii tuoteomistaja, web- ja mobiilikehittäjiä, tuotesuunnitelija sekä testaaja. Tiimi toimii ketterän kehityksen ja scrumin mukaisesti.

Tehtävässä tarpeellinen osaaminen;
•  PHP-frameworkkien kanssa työskentely (nyt käytössä Slim)
•  AWS, (nyt käytössä mm ECS, Fargate, CloudFront, CloudWatch, SQS ja WAF)
•  API:t, Docker
•  JS/React

Kaikkea ei tarvitse hallita, mutta uteliaisuus, halu oppia ja kehittyä on tärkeää. Ympäristömme ja tiivis osaajayhteisömme tukee jatkuvaa oppimista ja kehittymistä hyvin. Käytännössä tämä tarkoittaa monipuolisia tehtäviä ohjelmistokehityksen ja IT:n saralla sekä hyviä kouluttautumismahdollisuuksia.

Miten jatketaan?

Lisätietoja saat Mikko Takkuselta (mikko.takkunen@sanoma.fi) / p.on 040 8232742, hae tehtävää viimeistään 30.11. Lisätietoja Oikotien palveluista voit lukea täältä: https://me.oikotie.fi/