Senior web developer
Sanoma Technology

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Senior web developer Oikotielle

Haemme kokenutta full stack -ohjelmistokehittäjää itsenäisiin ja monipuolisiin työtehtäviin Oikotien kehitystiimiin. Itsenäinen tarkoittaa sitä, että kukaan ei jatkuvasti tarkkaile olkasi yli sitä miten tehtäväsi hoidat, vaan tärkeintä on, että hoidat sovitut työt liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti ja tekniset näkökulmat huomioiden. Monipuolinen tarkoittaa sitä, että vaikka tuletkin alussa tekemään töitä selvästi määritetyllä laajuudella Hintaseuranta.fi- ja Oikotie.fi-palveluiden parissa, pääset aktiivisesti havainnoimaan ja myöhemmin myös osallistumaan muiden palveluidemme, kuten Oikotie Työpaikat, Oikotie Asunnot, Huuto.net ja Sähkövertailu.fi kehitykseen. Roolissasi teet aktiivisesti yhteistyötä media-ammattilaisten muodostamassa yhteisössä, joten työsi kannalta on arvokasta, jos osaat kommunikoida ”techin” lisäksi myös ”bisnestä”.

Toivomme, että sinulla on vahva aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ja kykenet ratkaisemaan haastavatkin tekniset kysymykset tehokkaasti ja nopeasti. Ketterä kehitys (esim. Scrum ja Kanban) ovat sinulle tuttuja, mutta tiedät myös ettei kaiken ratkaisevia hopealuoteja ole oikeasti olemassa. Toimintaympäristönä Hintaseurannassa on Azure ja Oikotie.fin puolella AWS, jonka ympäristöä hallitaan Terraformilla. Palvelut pyörivät containereissa. Toivomme sinulla olevan kokemusta ainakin seuraavista, meillä käytössä olevista teknologioista: PHP, React, Vue ja Node.js.

Miten jatketaan?

Lisätietoja saat Mikko Takkuselta (mikko.takkunen@sanoma.fi) / p.on 040 8232742, hae tehtävää viimeistään 21.10. Lisätietoja Oikotien palveluista voit lukea täältä: https://me.oikotie.fi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1189178
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki