Senior Vice President, Mechanical Business Unit
Elomatic

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme nyt

Senior Vice President, Mechanical Business Unit

Vastaamaan Elomaticin Mechanical BU:n liiketoiminnasta – strategian valmistelusta ja toteuttamisesta, kannattavasta kasvusta ja organisaation kehittämisestä. SVP, Mechanical BU on myös Elomaticin johtoryhmän jäsen ja siten vaikuttaa osaltaan koko yhtiön kasvuun ja kehittymiseen.

Elomaticin Mechanical Business Unit tuottaa suunnittelun ja projektihallinnan toimivia ratkaisuja teknisesti vaativiin kone-, laite-, tuote- ja tuotantolinjaprojekteihin. Tämä liiketoimintayksikkö suunnittelee niin yksittäisiä koneita tai tuotantolinjalaitteita kuin myös maailman suurimpia teollisuusnostureita ja paperikoneita. Yksikön asiakkaat ovat merkittävimpiä suomalaisia, globaalisti toimivia kone- ja laitevalmistajia.

Mechanical Business Unit vastaa noin neljäsosaa koko Elomaticin liikevaihdosta ja henkilöstöstä. Merkittävin osa henkilöstöstä on Jyväskylässä ja tiimejä on Suomessa Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Puolan Łódźissa. 

Valittavalta henkilöltä odotamme teknillistä korkeakoulututkintoa ja kokemusta laajan organisaation tulosvastuullisesta johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Taustasi voi olla joko suunnittelu-ja konsultointiympäristöstä tai kone- ja laitevalmistajayrityksestä. Sinulla on kokemusta laaja-alaisesta johtamisvastuusta kattaen asiakasyhteistyön, strategia-/kehitystyön ja organisaation kehittämisen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 3.6. 2020 mennessä osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Momentous-Crescon seniorikonsultti Ville Valtonen, puh.  040 582 8838, varmimmin ti 26.5. 12-13, ke 27.5. 12-13 ja ma 1.6. 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot