(Poistunut julkaisusta)

Senior UX Designer
Visma Enterprise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019
Senior UX Designer

Etsimme UX Designeria työkaveriksimme modernien HRM-ratkaisujen tiimiin Helsinkiin. Tulet työskentelemään erityisesti M2 matka- ja kuluhallinnan parissa.

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan, työvoiman- ja työajanhallintaan sekä henkilöstönhallintaan rekrytoinnista alkaen. Ohjelmistojamme ovat muun muassa M2, Tiima, Numeron, EasyCruit, Saima ja Wilma.

Haluatko tulla mukaan? Pääset omalla työlläsi parantamaan yli 500 000 loppukäyttäjän käyttökokemusta. Osut hyvin toiveisiimme, jos sinulla on kokemusta ja intohimoa seuraaviin:

- HCD/UCD-prosessin tuntemus
- Vaatimusmäärittely
- Konseptointi / tuoteideointi / wireframes
- Käyttöliittymäsuunnittelu
- Graafinen suunnittelu
- Prototyypit
- Käytettävyystestaus


Lisäksi arvostamme kokemusta näistä:
- Modernien pilvipalveluiden kehitys
- Ketterät menetelmät / SCRUM
- Adobe XD
- HR sekä Matka- ja kuluhallinnan -järjestelmät

Pärjäät suomen ja englannin kielillä ja ymmärrät asiakasnäkökulman. Osaat selvittää asiakkaiden kanssa todelliset tarpeet ja etsiä yhdessä tuotekehityksen kanssa optimaalisia ratkaisuja niihin. Olet positiivinen tyyppi ja viihdyt myös porukassa - meillä ei kuitenkaan tarvitse olla suuna päänä koko ajan. Työmatkoja tässä tehtävässä on jonkin verran. Todennäköisimmin olet joko yliopiston tai ammattikorkeakoulun käynyt. Töitä meillä tehdään ketterissä, itseohjautuvissa tiimeissä.

Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Saat työssäsi sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta. Pidämme huolta tekijöistämme, ja työelämä Vismalla voi viedä minne vain - vaikka hiihtokilpailuihin!

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Vismassa antaa Product Development Manager Juha Kukko. Tavoitat Juhan puhelimitse 040 751 7514 tai sähköpostitse juha.kukko@visma.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.10.2019.


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi