(Poistunut julkaisusta)

Senior UX designer
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Tule DNA:lle kehittämään tulevaisuuden online-palveluita!

DNA:n online-kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille. Nyt etsimme joukkoomme UX-suunnittelijaa, jolla on sama intohimo kuin meillä, ja jo vahvaa näyttöä online-palvelukokonaisuuksien hallinnasta. Asiantuntevan, mukavan ja nopealiikkeisen online-tiimimme draivi kaikkeen tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Kaiken palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n online-myyntiä, parantaa palvelun laatua ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa. 

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta liiketoimintakonseptoinnista ja olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa. Toimit luontevasti product ownereiden, kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämistyökalut ja -menetelmät. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Haemme luovaa suunnittelijaa, joilla on:

•    vahva visuaalinen silmä kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi
•    taito hyödyntää asiakasymmärrystä ja analytiikkaa 
•    esimerkkejä digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla
•    hyvä työkalu- ja menetelmäosaaminen (sketch, invision agile, lean)

Sinun roolisi

Senior UX Designerina vastaat www.dna.fi -ekosysteemin palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Olet mukana tunnistamassa liiketoimintahyötyjä ja asiakasarvoa. Pidät huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset. Näkemykselläsi ja kokemuksellasi osaat luoda konsepteja ja digitaalisia palveluita. 

Päivittäisessä työssäsi varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet hyvin perillä leaneista toimintatavoista sekä siitä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin työkalut ja menetelmät kehittyvät. Olet myös valmis jalkauttamaan työkalu- ja menetelmäosaamista organisaatioomme. 

Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä palveluiden parissa, joita käyttää moni suomalainen kuluttaja. 

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työtapamme edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa, ja vaikka arki on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin.

Suomen paras työpaikka

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Lue lisää kulttuuristamme.

Lisätietoja

Tässä roolissa työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.  

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Rytkönen kertoo sinulle mielellään lisää puh. 044 044 2462, tiina.rytkonen@dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt, voit hakea tehtävään 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro motivaatiostasi ja osaamisestasi!

Katso myös muut DNA:lla avoimena olevat markkinointi ja online yksikön työtehtävät https://www.dna.fi/dnalle