(Poistunut julkaisusta)

Senior UX Designer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on jo lähes 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

 

Jos haluat mukaan uudistamaan, et ainoastaan palvelutarjontaamme, vaan tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme arjessa, OP Design & Software -osastomme on sinulle portti tulevaisuuden palveluidemme maailmaan. Tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada upeita asioita aikaiseksi. Tavoitteenamme on olla alamme ihmisille halutuin työpaikka. Olemme jo onnistuneet rakentamaan meille tiiviin yhdessä tekemisen ja välittämisen kulttuurin. Vaikka iso talo olemmekin, et ole meillä käskyketjujen viimeinen lenkki vaan suoraan uudistumistamme edistävä vaikuttaja.

 

Sinun roolisi

Tulet mukaan uudistamaan OPn rahoitustarjoamaa yhdessä ketterän kehitystiimin kanssa.  Näkemykselläsi ja kokemuksellasi muunnat konseptit palveluiksi OPn asiakkaille. Tehtävässä tunnistat liiketoimintahyötyjä sekä asiakasarvoa ja käännät ne laadukkaiksi käyttöliittymiksi.

Senior UX Designerina vastaat siitä, että suunnitelemamme käyttöliittymät ovat moderneja ja ne ottavat huomioon eri alustojen suunnittelukäytännöt. Vastaat yksittäisten palvelujen ensiluokkaisesta palvelu- ja asiakaskokemuksesta yhdessä palvelumuotoilijoidemme ja ohjelmistokehitystiimimme kanssa.

Oman suunnittelutyön ohella osaat johtaa alihankintaverkostoa suunnittelemaan ja toteuttamaan OP Designin käyttökokemusta. Varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa, ja palveluja luodaan Lean Start Up -hengessä. Olet hyvin perillä, mihin käyttökokemuksen suunnittelun ja prototypoinnin menetelmät kehittyvät, ja tuot näitä moderneja menetelmiä ja työskentelytapoja OP Design -yhteisön käytännöiksi. Tehtävääsi kuuluu design-ajattelun ajaminen osaksi OPn palveluiden, prosessien ja liiketoiminnan kehittämistä.

 

Design & Software tiimissä pääset kehittämään pankkitoiminnon ydinpalveluja ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan OPn asiakaskokemukseen.

 

Tartu tilaisuuteen

Isoista raameista ja suuresta kehittämisen mittakaavasta huolimatta olemme edistyksellinen, ketterä ja kehitysmyönteinen talo. Olemme jo onnistuneesti tehneet isoja muutoksia organisaatiossamme ja tarjoomassamme mutta tekemistä riittää vielä myös sinulle. Tulet toiminnan keskiöön, missä yhdistyvät asiakkaidemme odotukset, vahva liiketoimintaymmärrys sekä laaja palvelukehitysosaaminen. Meillä on nyt vahvat kortit kädessä, mitä tulee vaikuttamiseen, palveluidemme täydelliseen uudistamiseen ja uusien lähtöjen maaliin saattamiseen. Nämä kortit saat pelattavaksesi.

OP Design & Software -osastomme on kohta jo yli 200 osaajan tiivis, moniosaajatiimeissä tasa-arvoisina työskentelevä joukko tekijöitä ja kehittäjiä. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä kanssamme. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Uskomme, että kanssamme sinulla on kyky suoristaa tekemistämme ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaanamme.

 

Menestymisen edellytykset

Sinulla on kokemusta liiketoimintakonseptoinnista ja olet työskennellyt tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa, osana agilia kehitystä. Toimit luontevasti ohjelmistoarkkitehtien ja -kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa. Sinulle ovat tuttuja nykyaikaiset design- ja kehittämisentyökalut, ymmärrät eri menetelmien (mm. Scrum) sprinttien merkityksen hankkeelle. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat osallistetaan mukaan tuote- ja palvelukehitykseen.

 

Tähän kiinnitämme huomiota:

  • Olemme hakemassa tähän rooliin luovia suunnittelijoita, joilla on vahva visuaalinen silmä kokonaisvaltaisen kehittämisotteen lisäksi
  • Oman suunnittelutyön ohella taidat ulkoisten kumppanien suunnittelun ja toteutuksen johtamisen OP Designin kaltaisen käyttökokemusta aikaansaamiseksi
  • Olet jo näyttösi antanut digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta ja tämän pystyt todentamaan työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla

 

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Työskentelymme ketterästi vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta - toivottavasti sinäkin. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme pääset tutustumaan www.op-ura.fi.

 

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Tuovinen kertoo sinulle mielellään lisää puh. 0405848043 maanantaina 30.7. klo 14-15 ja tiistaina 31.7. klo 14-15.  

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 6.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Tässä roolissa pääset työskentelemään Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.