(Poistunut julkaisusta)

Senior underwriter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Yritysten omaisuusvakuutukset -palvelualueelle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kokenutta underwriteria.

SENIOR UNDERWRITER

Tässä tehtävässä vastaat 

Senior underwriterina olet osa OP Vakuutuksen yritysten omaisuusvakuutusten underwriting -tiimiä. Vastaat tiettyjen yritysasiakkaiden asiakaskohtaisista riskienhallintaratkaisuista sekä omaisuus- ja kybervakuutuksien hinnoittelusta. Lisäksi tuet osaamisellasi muita underwritereita ja riskipäälliköitä. Vastuullasi tulee olemaan mm. keskeytysvakuutus ja sen kehittäminen sekä vaativimpien asiakasratkaisujen rakentaminen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus yritysasiakkaiden keskeytys- tai omaisuusvakuuttamisen underwriting-työstä. Omaat vahvaa vakuutusliiketoimintaosaamista ja sinulla on ymmärrystä yritystalouden lainalaisuuksista sekä eri toimialoista niiden toimintaympäristöissä. Luonteeltasi olet analyyttinen ja huolellinen. Olet oma-aloitteinen, työskentelyotteiltasi olet aktiivinen ja päätöksenteko on sinulle helppoa. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja olet positiivinen tiimipelaaja. Haluat aidosti kehittyä entisestään ja oppia uutta monipuolisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on teknisen alan korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle

Ennen kaikkea tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa siinä. Ympärillesi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen underwriting -tiimin ja kollegoiden lisäksi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä laajan sidosryhmän kanssa, mikä pitää sisällään mm. myynnin, eri asiantuntijoita ja asiakkaitamme. Meillä on myös mahdollisuus joustavaan työskentelytapaan, esim. etätyö, ja loistavat henkilöstöedut. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kehusmaa p. 050 397 8137 26.2 klo 14-15 ja 12.3 klo 14-15.

Haethan tehtävään 14.3.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.