(Poistunut julkaisusta)

Senior Underwriter, Omaisuusvakuuttaminen, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

SENIOR UNDERWRITER, OMAISUUSVAKUUTTAMINEN, POHJOLA VAKUUTUS

 

 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Haemme Helsingin Vallilaan Senior Underwriteria Pohjola Vakuutuksen Tuotteet ja Palvelut -liiketoiminta-alueelle vastaamaan omaisuusvakuutuksien riskien hallinnasta sekä hinnoittelusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

 

Tehtävästä 

 

Senior Underwriterina vastaat keskisuurten yritysasiakkaiden vaativista underwriting -ratkaisuista sekä tuet ja neuvot riskipäälliköitä ja underwritereita omaisuusvakuuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Vastaat nimettyjen asiakkuuksien hinnoittelusta, kannattavuuden seurannasta, analysoinnista sekä potentiaalisten asiakkuuksien tunnistamisesta, vakuutustuotteiden, ehtojen ja tariffien kehittämistä unohtamatta. Osaamisesi turvin tuet asiakkaitamme heidän yritystoiminnan riskien tunnistamisessa ja riskienhallintatyössä.

 

 

Sinusta

 

Olemme kokenutta kollegaa vailla ja odotamme sinulta:

  • vähintään 5-10 vuoden työkemusta yritysasiakkaiden keskeytys- tai omaisuusvakuutuksien underwriting-työstä.
  • teknisen alan korkeakoulututkintoa.
  • vahvaa vakuutusliiketoimintaosaamista.
  • ymmärrystä yritystalouden lainalaisuuksista sekä eri toimialoista ja niiden toimintaympäristöistä.
  • analyyttistä työskentelytapaa sekä rohkeutta tehdä vaikeitakin päätöksiä.
  • oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja halua kehittää sekä omia että tiimisi toimintatapoja.
  • vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksi. Ruotsin kielen taidosta olisi sinulle myös hyötyä.
  • itseohjautuvuutta ja päätöksentekokykyä.

 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Senior Underwriterin tehtävänkuva on vastuullinen ja pääset työskentelemään eri toimialoja edustavien yritysten parissa. Monipuolisuus takaakin sen, että saat ruokkia vastuun ja uudenoppimisen nälkääsi jatkuvasti. Kollegasi ovat eri alojen asiantuntijoita ja odotamme, että myös sinä laitat asiantuntijuutesi täysillä peliin ja kehität aktiivisesti toimintaamme. Tiimimme loistavat tulokset henkilöstökyselyissä ovat myös omiaan kertomaan hyvästä meiningistämme. Olemme itseohjautuva tiimi, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. Lisäksi tarjoamme hyvät työ-, palkitsemis- sekä vapaa-ajan edut ja käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.

 

Pari sanaa vielä OP Ryhmästä: Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi senior underwriter Kai Huurre. Kain tavoitat sähköpostitse osoitteessa kai.huurre(at)pohjola.fi tai puhelimitse 30.10. klo 12:00-14:00 ja 3.11. klo 9:00-11:00 numerosta 0500 426 174.

 

Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää sunnuntaihin 15.11.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi urasivuillamme op-careers.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. #LI-VK1