(Poistunut julkaisusta)

Senior UI DEVELOPER (Java)
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Tulet tärkeään käyttöliittymien ohjelmistokehittäjän rooliin yhtiön ohjelmistokehityshankkeissa, toimituksissa ja ylläpidossa. Rooli on muokattavissa kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan, huipputiimimme ovat enemmän kuin osiensa summa. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme yhdessä huipputuloksia. Mahdollistamme jokaiselle tekijällemme oman erityisosaamisalueen, jossa henkilö pääsee syventymään alueeseen ja toimimaan esimerkkinä koko muulle yritykselle. Raportointimielessä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Lähtökohtaisesti odotamme sinulta

 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja oma aloitteisuutta
 • Useamman vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä esimerkiksi
  1. käyttöliittymäsuunnittelusta, erityisesti selaimilla käytettävien ohjelmistojen hallintaa (ks. avainsanat alempana)
  2. osallistumisesta ohjelmistoprojekteihin joissa hallitaan laajoja teknisiä kokonaisuuksia
  3. käytettävyyden suunnittelusta ja toteuttamisesta nykyaikaisin teknologioin
 • Asiakaslähtöisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tarttua asioihin ”kädet savessa” ja kasvuyhtiöhengessä  
 • Kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää DevOps-menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
 • Soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikointikykyä 

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat: Java, Javascript, jQuery, CSS, AngularJS, Groovy, Grails, Git, MongoDB, Scrum, Kanban, Docker, Kubernetes, Spring, Hibernate, Apache, DevOps, Bamboo, Jira

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Oletko valmis haasteeseen?  Kerromme mielellämme lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Jaakko Erjanti, puh. 050 550 4696 tai sähköpostilla jaakko.erjanti@bcbmedical.com.

Jätä hakemuksesi 1.10.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.