(Poistunut julkaisusta)

Senior Testing Engineer
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Safety Testing –yksikköön

Senior Testing Engineeriä

Tehtävässäsi toimit erityisesti taajuusmuuttajien turvallisuustestausten parissa Energian siirto- ja ohjaustuotteet-tiimissämme, jonka toiminta-alueeseen kuuluu kiinteän asennuksen sähkölaitteet. Testaustyössä noudatat sovellettavia laiteturvallisuusstandardeita, ja raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Testausta suoritetaan pääsääntöisesti omassa laboratoriossamme, mutta myös asiakkaiden tiloissa. Tehtävään kuuluu myös projekteihin liittyvä asiakasyhteydenpito taajuusmuuttajatestausalueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka tai elektroniikka). Sinulla tulee olla myös kokemusta sähköalalta, esim. testaus,- tuotekehitys-, tai suunnittelutehtävistä. Työ vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Eduksi katsomme tuotetuntemuksen taajuusmuuttajien ja/tai tehoelektroniikan saralta, sekä yleistietämyksen sähköturvallisuusstandardeista ja niiden vaatimuksista.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa. Arvostamme myös kehittymis- ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2019 aikana.Voit tutustua SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Timo Leismala puh. 0400 996675.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Senior Testing Engineer - omanimi”.  Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Testaus
Sähköturvallisuus
Insinööri
Taajuusmuuttaja
Cleantech
Uusiutuva energia
Asiantuntija
Automaatio
Laboratorio
Tekniikka
Tuulivoima
Aurinkoenergia
Turvallisuus
Sähkö