Senior testi-insinööri
Adecco Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Oletko etsimässä uusia haasteita?

Olemme etsimässä kansainväliselle teknologia-asiakkaallemme seniori testi-insinööriä. Tehtävä on määräaikainen, joka alkaa heti sopivan ammattilaisen löydyttyä ja projektin arvioitu kesto on elokuun 2022 loppuun saakka. Työtä voi tehdä osittain etänä, mutta tehtävässä edellytetään myös ajoittaista läsnäoloa asiakkaan toimistolla Helsingissä.

Seniori testi-insinöörinä tulisit olemaan vastuussa testausprosessista, että laadun parantamisesta. Myös julkaisutestaus ja testauskoordinointi kuuluvat työtehtäviisi.

Ideaalilla kandidaatilla on aikaisempaa kokemusta testausprosesseista ja taloustoiminnoista ja laadunvalvontaprosessista sekä sen parantamisesta. Tulisit määrittelemään parhaat metodit vikojen havaitsemiseksi ja korjaamiseksi järjestelmässä. Valittavalla henkilöllä on esimerkiksi taloushallinnon- tai rahoitusalan tutkinto, tutkinto tietojenkäsittelytieteestä, tekniikasta tai vastaavaan teollisuuteen liittyvästä alasta. Tietotaito taloushallinnosta ja sen prosesseista katsotaan eduksi. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, ja sujuva kirjallinen sekä suullinen taito edellytetään molemmista kielistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä johtavan teknologiayrityksen kanssa ratkaisten liiketoimintakriittisiä ongelmia maailman huippuyrityksille sekä globaalin työyhteisön, jossa pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja tietotaitoasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen projektin, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen!

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Laita meille hakemuksesi englannin kielellä palkkatoiveineen 31.10 mennessä. Ethän odota viimeiseen hetkeen sillä alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Hanne Kainulaiselta puhelimitse arkipäivisin. Puhelinnumero on + 358 406704744 ja sähköposti hanne.kainulainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501813
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanne Kainulainen (hanne.kainulainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki