(Poistunut julkaisusta)

Senior Test Engineer (Manual & Automation)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Me OP:lla haluamme luoda laadukkaita tuotteita ja palveluita, jonka tukemiseksi tarvitsemme korkealaatuista ja laadukasta testaamista sekä manuaalisesti että automaation avulla. Oletko sinä kokenut testaaja ja haluaisit päästä kehittämään maan parhaita tuotteita miljoonien suomalaisten käyttöön? 

 

Haemme testaajaa tiimiin, joka on yksi kuudesta samaa sovelluskokonaisuutta kehittävistä tiimeistä. Kaikilla tiimeillä on vastuulla sekä uuden toiminnallisuuden konseptointi ja määrittely että toteutus ja laadun varmistus. Kaikki kuusi ovat ketteriä DevOps-tiimejä ja vastaavat tuottamastaan sisällöstä myös tuotannossa. Kehitettävä sovelluskokonaisuus on alusta pankin yritysasiakkaiden luottopäätösprosessille, mukaan lukien siihen liittyvien liiketoimintaprosessien ohjaus. Kokonaisuuteen on rakennettu luottopäätöstoimintojen ohella myös monia prosessiin liittyviä osia, mm. CRM-järjestelmä. Testaajana luot ratkaisuja erilaisiin kehitystarpeisiin. Työ on vaihtelevaa ja haastavaa, sillä kehitystehtävät kompleksisessa ja haastavassa ympäristössä tuovat arkeen mielekkään mausteensa.  

   

Päiväsi koostuvat siis   

  • Testausratkaisujen toteuttamisesta ja näiden kyvykkyyksien edesauttamisesta manuaalisesti ja automatisaation avulla 

  • Vahvasta yhteistyöstä sisäisten sidosryhmien kanssa tiimissä ja tiimien välillä 

  • Yhteisten toimintamallien kehityksestä ketterästi ja DevOps-henkisesti  

   

Odotamme sinulta   

  • Vankkaa kokemusta laajojen sovelluskokonaisuuksien testaamisen suunnittelusta ja itse testauksesta, joka näkyy taitona tunnistaa riippuvuussuhteita sekä mahdollisia riskejä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kehitystä.  

  • Vahvaa kokemusta tuotantoon vienneistä ja niiden tukemisesta 

  • Vahvaa kokemusta automaatioscriptien koodaamisesta: Osaat luoda uusia, kattavia testikokonaisuuksia itsenäisesti esim. Robot Frameworkilla 

  • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista 

  • Jiran ja Confluencen hallintaa 

   

Mitä me tarjoamme sinulle?    

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa! Työskentely tapahtuu pääkonttoriltamme Vallilasta tai kotikonttorilta käsin. Koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. 

   

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suosituimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Olemme Suomessa isoin talo, joka on ottanut käyttöön heimomallin samalla, kun luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavara. Arvostamme intohimoa tuottaa ratkaisuja, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.  Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Käy kurkkaamassa meidän OP Teach Podcastin kautta, miten siistejä juttuja tällä hetkellä meillä kehitetään! 

   

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen, alennuksia hammashoidon palveluista sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.    

   

Näin haet meille töihin   

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on  28.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Competence Lead Leena Likitalo (leena.likitalo@op.fi). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.    

   

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.