(Poistunut julkaisusta)

Senior Test Automation Engineer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Kasvutarinamme jatkuu ja rekrytoimme tuotekehitykseen uusia työntekijöitä. Etsimme testiautomaatioasiantuntijaa viemään osaltaan Visma Severa -pilvipalvelun testauskäytäntöjä seuraavalle tasolle. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Ketä etsimme?

Haluamme tehtävään henkilön, jolla on kykyä ja halua kehittää tiimimme testiautomaatiota osana modernin pilvipalvelun tuotekehitystä.

Käytännössä

- olet jo pystynyt näyttämään kykysi ohjelmistokehityksen testiautomaation rakentamisessa, esimerkiksi REST API -pohjaisten pilvipalvelujen kanssa
- pystyt paitsi rakentamaan testiautomaatiota itse mutta myös kehittämään sitä eteenpäin
- ymmärrät DevOps- ja Continuous Delivery -työtapojen mahdollisuudet ja riskit laatunäkökulmasta
- näet testauksen kokonaisvaltaisena osana tuotekehitystä aina toiminnallisuuksien määrityksistä kehityksen aikaiseen testaukseen, tutkivasta testauksesta testiautomaatioon ja monitoroinnista testaukseen tuotannossa

Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen kehitetty pilvipalvelu, jolla on noin 25 000 käyttäjää Suomessa ja ulkomailla. Kansainvälisessä tiimissämme työskentelee yli 20 kehittäjää. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu mm. CRM ja myynti, raportointi, resursointi, projektinhallinta ja toiminnanohjaus. Tutustu Severaan (https://psa.visma.fi/visma-severa/)

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä. Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Everyday in your work you are going to meet new challenges, learn something new."
Grigori Savustjan, Software Designer

Lähetä hakemuksesi 11.11.2018 mennessä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannan keskustassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Product Line Manager Teemu Heimala, teemu.heimala@visma.com, puh. 050 344 6418.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi