(Poistunut julkaisusta)

Senior Technical Writer
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Etsimme 25 hengen tuotekehitystiimiimme innokasta teknistä kirjoittajaa omistamaan dokumentointiprosessin. Tulet työskentelemään kasvavan talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu Visma Fivaldin parissa, jolla on tällä hetkellä yli 30 000 käyttäjää. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa. Sinun roolisi on tuottaa hyvää, selkeää ja kielellisesti oikeaa käyttäjäohjeistusta, joka hyödyttää nykyasiakkaita ja tekee uusien asiakkaiden alkuunpääsemisestä ohjelmiston parissa sujuvan.

Senior Technical writer -roolissa vastaat Visma Fivaldin tavasta ja tyylistä neuvoa ja tukea loppukäyttäjää. Vastuullasi on asiakasohjeistuksen yhtenäistäminen, tuottaminen ja julkaisu (Help, Getting started guide’s, FAQ’s, Community) siirtyessämme uuteen julkaisujärjestelmään. Lisäksi pääset osallistumaan mm. koulutusmateriaalien toteuttamiseen. Tulet päivittäin työskentelemään kiinteästi monien sidosryhmien, kuten asiakastuki, konsultointi, koulutuspalvelut, myynti, tuotehallinta jne., edustajien kanssa.

Edellytämme
Erinomaista kykyä tuottaa selkeää kirjallista ohjeistusta suomeksi ja englanniksi
Kykyä omaksua järjestelmien toimintoja nopeasti sekä ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeita
Kykyä yksinkertaistaa monimutkaisia asioita ja kommunikoida ne asiakkaalle selkeästi ja ymmärrettävästi
Vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavissa tehtävissä.

Arvostamme
Kokemusta MadCap Flare tai vastaavasta ohjelmistosta
Ymmärrystä talous- tai kiinteistönhallintajärjestelmistä
Tilitoimistoalan tuntemusta
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä. Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laukkanen, puh. 050 370 8883 tai ville.laukkanen@visma.com.

 

Hakusanat: tekninen kirjoittaja, dokumentointi