(Poistunut julkaisusta)

Senior Technical Consultant – Data Platforms
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Digia Data Driven Solutions etsii sinua,

Senior Technical Consultant – Data Platforms

Senior Technical Consultant –roolissa osallistut pilviteknologiaan perustuvien Tietovarasto- / Data Platform hankkeiden myyntiin ja projektien toteuttamiseen ensisijaisesti arkkitehdin roolissa. Hankkeen koosta riippuen pystyt tarvittaessa hoitamaan muitakin rooleja, aina vaatimusmäärittelijästä teknisen toteutuksen yksityiskohtiin saakka. 

Lisäksi seurata pilvipohjaisten tietoalustateknologioiden kehittymistä, pidät osaamistasi yllä ja osallistut tämän osaamisen kasvattamiseen ja kehittämiseen Digian Data Driven Solutions -yksikössä. 

Vahvoilla olet jos:  

  • Sinulla on vahva kokemus arkkitehtuurisuunnittelusta ja pilviympäristöistä. Sinulla on myös kokemusta arkkitehdin ja/tai konsultin roolissa työskentelystä mielellään laajoista Azure, AWS, Google Cloud Platform tai Snowflake-pohjaisissa tietovarasto- / tietoallastoimituksista. 

  • Sinulla on näkemystä nimenomaan analytiikkaympäristön suunnittelusta pilviympäristöihin, mukaan lukien esimerkiksi tietoturva, suorituskyky ja käyttöoikeuksienhallinta 

  • Tunnet käsitemallinnuksen, Data Vault- ja dimensionaalisen tietovaraston mallinnusmenetelmät 

  • Olet hankkinut sertifioinnit yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista ja palat halusta jakaa tietoa sekä tutkia uutta näihin liittyen 

  • Sujuvat viestintä-, esiintymis- ja dokumentointitaitosi häikäisevät kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksi. 

Kurkkaa myös blogiimme ja lue lisää arkkitehdin työstä Digialla. 

Hakuaika päättyy 7.3.2021, mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa ma 1.3 klo 13-14 ja to 4.3 klo 10-12 Heidi Rouhiainen puh. +358503025759. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.  

Miksi Digia?  

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi analytiikan yksikköä, myös pilvipalveluosaajien heimoa, jonka vertaistuki on aina saatavilla sparrailuun. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä. 

Töitä tulet tekemään toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäessä (Digian pääkonttori), Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää Instagramissa @digiaonline .