(Poistunut julkaisusta)

Senior Technical Consultant (Analytics)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.  Digian Analytics-yksikkö vahvistuu ja kasvaa voimakkaasti myös, olemme jo yli 60 analytiikan ammattilaisen tiimi. Uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen.


Digia Analytics etsii sinua, teknisesti taitava Seniorikonsultti 

Vahvoilla olet mikäli: 

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arvioinnista (BI), ratkaisujen teknisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta annettujen tai kerättyjen vaatimusten pohjalta. 
  • Kykenet arvioimaan asiakkaan tarvetta tilannekohtaisesti ja osaat ohjata häntä kohti sopivinta vaihtoehtoa. Mukanasi tulee asiakaslähtöinen ja konsultoivan asenne. 
  • Sinulla on kokemusta tiedon hallinnasta, tietokannoista, integraatiovälineistä sekä pilvialustoista. Lisäksi arvostamme kokemusta tiedon visualisoinnista ja jakelusta. 
  • Sinulla on rohkeutta haastaa perinteiset ratkaisut parhaan lopputuloksen takaamiseksi. 
  • Erityisesti tarvitsemme osaajia Microsoft-pohjaisten tietovarastojen rakentamiseen (Azure, SQL server), mutta olemme kiinnostuneita myös muusta osaamisesta. Esimerkiksi näiden käsitteiden ja teknologioiden hallinnasta on meillä etua: Data Lake, Data Vault, ETL/ELT,  AWS, Oracle, Hadoop, SSIS, Informatica, SAS DIS, SAS VA, SAS Viya, Power BI, Tableau ja Qlik. Kerro meille hakemuksessa, missä olet paras! 


Hakuaika päättyy 24.11.2019 mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Teemu Hämäläinen puh. +358505340374 tai Antti Seppälä puh. +358407483562 . Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Miksi Digia?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä, emme halua luoda paperikonsepteja, joita kukaan ei käytä. Käärimme tarvittaessa hihat ja teemme myös rutiinihommia, jos se mahdollistaa myöhemmin paremman polun edistyksellisen analytiikan kehittymiselle. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Jussi ja Pasi. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Töitä tulet tekemään toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäessä (Digian pääkonttori), Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää Instagramissa @digiaonline .