(Poistunut julkaisusta)

Senior Tax Manager
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä yli 74 000 muun BDO:laisen kanssa?

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme Helsingin Lauttasaareen sinua:

Senior Tax Manager

työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa verotukseen liittyvissä tehtävissä sekä kansainvälisissä että kotimaisissa toimeksiannoissa.

Tarjoamme sinulle

Sinä, joka olet kokenut kansainvälisen yritysverotuksen ammattilainen, tule kehittymään osaksi tiimiä, joka toimii osana BDO:n vero-osastoa kansainvälisen yritysverotuksen toimeksiannoissa. Huolehdit itsenäisesti kansainvälisistä ja kotimaisista asiakastoimeksiannoista. Vastaat osaltasi kansainvälisestä yhteistyöstä muiden BDO-toimistojen kanssa. Pääset osallistumaan myös veropalveluiden kehittämiseen sekä asiakashankintaan ja täten syventämään osaamistasi.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä on mahdollista edetä hyvien työsuoritusten myötä myös esimiestehtäviin. Onnistumisesi tukena toimii BDO:n ammattitaitoinen vero-osasto Suomessa sekä ulkomailla.

Toivomme sinulta

Tehtävässä vaaditaan perehtyneisyyttä erityisesti kansainväliseen yritysverotukseen, mutta arvostamme myös laajaa kokemusta verotuksen eri osa-alueilta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaati noin viiden vuoden aikaisempaa työkokemusta kansainvälisen verotuksen alalta.

Toivomme että olet tehokas verkostoituja ja asiakastyytyväisyys on sinulle itsestäänselvyys. Olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon kauppatieteistä, juridiikasta tai hallintotieteistä. Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömyys tehtävässä. Arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

Lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 1.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävästä voit kysyä lisää Antti Suulamolta, puh. 040-7070 977.