(Poistunut julkaisusta)

Senior System Specialist
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme nyt asiantuntijapalveluiden projektitiimiin kahta kokenutta osaajaa! 

Tarjoamme erinomaisen sauman kädet savessa tekemiseen IT projektien muodossa asiakkaillemme sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan asiantuntijaorganisaatiossa. Lue lisää, jos tämä kiinnostaa sinua ja jätä hakemus matalalla kynnyksellä, niin mietitään sitten kimpassa miten tarve ja tehtävä kohtaavat.

Meillä työskentelee vajaan 40 hengen tiimi nykyisten ja tulevien asiakkaiden IT-kehitys- ja käyttöönottoprojektien parissa vastaten IT-järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. 

Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, päämiehemme sekä useat sidosryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista verkostoitumista ja luotamme tukevasti toimiviin prosesseihin. Valtaosa tiimistä on edustettuna Elisan tiloissa Kaarlenkadulla, osa henkilöstöstä on joustavasti sijoittautunut myös muihin Elisan tiloihin mm. Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään. Elisalla etätyö on joustavaa ja työskentelet sieltä mistä se milloinkin tuntuu järkevimmältä.

Mitä sinulta odotetaan? 

Etsimme innostunutta teknologiasertifioitunutta henkilöä, jolla on halua oppia uutta osana työntekoa. IT-projektien parissa työskennellessä luonnollisesti osaaminen Microsoft teknologioista, julkipilvistä (Azure, AWS, Google Cloud), päätelaitehallinnasta ja tietoliikenteestä on eduksi, samoin kuin osaaminen virtuaalialustoista (VMware vSphere), Citrixistä ja tietokannoista (MS SQL, Oracle).

Toiveiden tynnyriin osaamisen suhteen eduiksi lasketaan myös osaaminen varmistusratkaisuista, Office 365:stä, Microsoft Exchangesta, Microsoft Cloud Voice ratkaisuista sekä automaatio ja skriptaus taidoista, mutta haluamme korostaa ennen kaikkea innostunutta otetta uuden oppimiseen ja halua sertifioitumiseen.

Innostunut ja sisäistä palveluhenkeä huokuva ote työntekoon sekä itseohjautuvuus takaavat arjen tuloksekkaan etenemisen ja olutharrastuneisuus nopean sisäänajon tiimin palvotuksi jäseneksi, sillä tiimissämme on useita oluen harrastajia!

Työpaikan ja -tehtävän hehkuttamisen osalta tärkeimmät speksit ovat: Elisa on kiitetty työpaikka, työ joustaa tarvittaessa, tehtävän palkkaus menee linjassa valitun osaamisen kanssa ja edut ovat asialliset.

Mikäli vielä tämän kaiken luettuasi olet kiinnostunut ja aloittaminen esimerkiksi elokuussa sopii hyvin aikatauluihisi, olethan yhteydessä lyhyen hakemuksen muodossa! 

Lisätietoja antavat Kirsi Lahti (kirsi.lahti@elisa.fi tai 050 5067170) ja Sami Ropponen (sami.ropponen@elisa.fi tai 050 506 1628).

Koska asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia yrityksiä ja tekeminen kohdistuu suoraan Elisan infrapalveluiden ytimeen, turvallisuusselvitys tehdään osana rekrytointiprosessia.