(Poistunut julkaisusta)

Senior System Specialist (Tampere, Turku, Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Elisa IT-yksikkö vastaa yritysasiakkaiden liiketoiminnasta, strategisesta suunnittelusta sekä liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Tiimimme kasvaessa etsimme nyt Senior System Specialistia vahvistukseksi porukkaamme!

Olet uuden Digitalisaatio- ja Tuottavuusratkaisujen palvelinjärjestelmistä vastaavan tiimimme luottopakki, joka hallitsee sekä Windows- että Linux -palvelimet. Monipuolisessa tehtävässäsi hallitset palvelinympäristöjen kokonaisuuksia, teet vianselvitystä, muutoksia ja pidät huolta, että asiakkaidemme palveluiden toimivuudesta elinkaaren alusta loppuun saakka.

Yksin meillä ei tarvitse töitä kuitenkaan paiskia, vaan saat tueksesi rautaisten ammattilaisten joukon. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Olemme tiukasti mukana alan kehityksessä ja muutoksessa. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu – ja tottakai hyvä fiilis.

Tarjoammekin sinulle aidosti vastuullisen, monipuolisen ja uusia mahdollisuuksia avaavan roolin uudessa kasvavassa tiimissä, jossa pääset visioimaan, ideoimaan ja jakamaan näkemyksiäsi sekä kehittämään asiantuntijuuttasi eteenpäin.

Jos tunnistat itsesi alla olevasta kappaleesta, menestyt tehtävässä varmasti:

  • Sinulla on usean (+ 5) vuoden kokemus palvelinalustojen ylläpitotehtävistä
  • Omaat vahvaa osaamista sekä Microsoft-, että Linux- käyttöjärjestelmistä
  • Olet kartuttanut kokemusta palvelinympäristöjen valvontaratkaisuista
  • Vastuunottokyky ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä vahvuuksiasi
  • Olet joustava ja haluat oppia uutta
  • Sinulla on kykyä dokumentoida teknisiä ratkaisuja
  • Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Olet koulusi käynyt ja sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus

Edellisten lisäksi toivomme sinun hallitsevan myös yhden tai useamman seuraavista teknologioista:

  • MS SQL -tietokannat
  • MS Azure

Tiimisi jäseniä työskentelee niin Tampereella, Turussa kuin Helsingin Pasilan päätoimistolla, mutta meille sinä olet oman työsi asiantuntija. Meillä Elisalla työskenteletkin joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan – omalla kotitoimistollasi tai vaikkapa Pasilan 5. kerroksen näköalapaikalla.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT-palveluiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, niin jatketaan keskusteluja. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Heräsikö mieleesi kysyttävää tai jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksiisi vastaa mielellään Aki (aki.kack@elisa.fi).