(Poistunut julkaisusta)

Senior System Specialist, Linux (Tampere, Turku, Jyväskylä, Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Elisa IT-yksikkö vastaa yritysasiakkaiden liiketoiminnasta, strategisesta suunnittelusta sekä liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Tiimimme kasvaessa etsimme nyt Senior System Specialistia vahvistukseksi porukkaamme!

Etsimme vaativaan, monipuoliseen ja liiketoiminnallemme kriittisiä palveluita tuottavaan tehtävään palvelinasiantuntijaa 3rd level tiimiin. Työssäsi pidät kokonaisvaltaisesti huolta siitä, että asiakkaille toteuttamamme ratkaisut ovat huippuluokkaa. Arkisiin askareisiisi kuuluvat mm. 2nd level asiantuntijoiden avustaminen, referenssimallien kehittäminen, sisäiset koulutukset, muutostöiden suunnittelu ja toteutus. Tiimisi jäseniä työskentelee niin Tampereella, Turussa, Jyväskylässä kuin Helsingissäkin.

Päivittäisen tekemisesi tueksi saat rautaisten ammattilaisten joukon. Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Olemme tiukasti mukana alan kehityksessä ja muutoksessa. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu – ja tottakai hyvä fiilis.

Haethan siis epäröimättä mukaan mukaan, mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista:

 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinympäristöjen ylläpito-/projektityöstä Linuxin ja verkkojen parissa
 • Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
 • Vahvaa halua kehittää, oppia uutta ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistasi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Soveltuvaa IT-alan koulutusta
 • Vankkaa osaamista ainakin suurimmasta osasta seuraavista osa-alueista:
  • Palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat, Linux – palvelinympäristöt (Redhat, CentOS), Windows Active Directory, ADFS, PKI
  • Skriptaus
  • VMware vSphere
  • Palvelin ja verkkoympäristöjen valvontaratkaisut
  • Palomuuriratkaisut

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT-palvelutuotannon jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, niin jatketaan keskusteluja. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Heräsikö mieleesi kysyttävää tai jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksiisi vastaa mielellään Jyrki (jyrki.peramaki@elisa.fi) 050 3469080