(Poistunut julkaisusta)

Senior System Developer
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Vuonna 2011 perustetun Gambitin ydinosaamisena on asioiden helpottaminen digitalisoimalla.
Kehittäjistä, suunnittelijoista ja johtajista koostuva, kasvava tiimi työskentelee jatkuvasti sovellusten, IoT-ratkaisujen sekä kolmannen osapuolen integraatioiden parissa tehdäkseen jokaisesta työpäivästä edellistä paremman.

Mitä sinulle kertoo Java, Swift, C#, PHP, React, Angular, JavaScript, HTML5 ja CSS3?
Entäpä Azure, AWS ja Sharepoint?
Oletko vielä kärryillä? Hyvä, jatka siis lukemista!

Haemme Gambitin osaavaan ja hauskaa pitävään joukkoon nyt uutta vahvistusta Varkauteen.
Oletko sinä etsimämme SENIOR SYSTEM DEVELOPER?

Gambitin devaajana tulet olemaan aina keskiössä ja päättämässä projektien teknisten puolien asioista. Tulet käymään keskustelua oman organisaatiosi muiden jäsenten kanssa ja määrittämään projektin teknisen toteutuksen, jota kollegasi lähtee asiakkaalle tarjoamaan.
Jokainen projekti on uniikki niin toteutuksen kuin projektin laajuudenkin suhteen, joten pääset monipuolisesti käyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi sekä harjoittamaan ongelmanratkaisukykyäsi.
Projekti voi olla esimerkiksi pörssiyhtiölle tehtävä sovellus, kuluttajille suunnattu mobiilisovellus, Sharepoint-projekti tai vaikkapa toiminnanohjausjärjestelmään liittyvä projekti.

Intensiivisen työskentelyn vastapainoksi, Gambit tarjoaa jokaiselle tekijälleen loistavan työyhteisön, jossa huonon huumorin lisäksi liikkuu myös muutama koira. Jos huono huumori (tai koirat) ei sinua sytytä, niin kuulostaako toistuvat grillijuhlat, peli-illat ja leffaillat paremmalta? Niitäkin on tarjolla, unohtamatta kuitenkaan asiapuoltakaan eli jatkuvaa työntekijöiden kehittämistä esimerkiksi koulutuksien muodossa.

Kun olet valinnut Gambitin, saat yllämainitun lisäksi ympärillesi vajaan 30 hengen työyhteisön, toimiston Varkaudesta ja mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä. Tokihan sinun etätöistä huolimatta täytyy säännöllisesti olla myös siellä toimistolla ja olisi hyvä, jos pystyisit silloin tällöin vierailemaan Vaasan toimistollakin.

Ota ensimmäinen askeleesi parempaan huomiseen ja jätä hakemuksesi jo tänään!
Kerro meille oma ydinosaamisesi ja asiat, joita mielelläsi itsessäsi kehittäisit.
Paikka täytetään heti Sinut löydettyämme ja työsi voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan, tosin mitä pikemmin sen parempi.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.