(Poistunut julkaisusta)

Senior SW Development Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Haemme Senior SW Development Engineer tehtävään tuotannon jäljitettävyys- ja ohjelmointikehitykseen Vantaalle.

Prosessinkehitysryhmämme vastaa tuotannon kehitysprojekteista liittyen laadun, saannon ja kyvykkyyksien parantamiseen sekä uusien tuotteiden kehittämiseen. Tehtävässä tulet osallistumaan laiteintegraation, jäljitettävyyden ja toiminnan kannattavuuden parantamiseen. Toimit läheisessä yhteistyössä mm. tuotannon, tuotannon tukiorganisaatioiden sekä tuotekehityksen kanssa.

Katsomme eduksesi valmistavan teollisuuden prosessien tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen elektroniikkavalmistuksesta. Odotamme sinulta kiinnostusta tekniikkaa ja teollisuustuotannon toiminnan kehittämistä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin vahvaa LabVIEW osaamista, hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti. Pystyt ottamaan vastuuta aikatauluista, projektien sisällöstä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta käyttökohteessaan.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia elektroniikkateollisuuden prosesseja ja korkeiden laatuvaatimusten tuotantoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Kärkäs, p. 050 341 3667 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(a)murata.com.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 19.2.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com