(Poistunut julkaisusta)

Senior SW Architect/Developer
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Cinia etsii pk-seudun ohjelmistopalveluihin kokeneempaa osaajaa vaativien, operatiivisten web-sovellusten kehitystehtäviin. Tarjoamme ammatillisesti haastavaa työtä liiketoiminnallemme keskeisessä roolissa, jonka pääelementtejä ovat:

- Asiakkaan hurmaaminen raudanlujalla asiantuntemuksella, ymmärryksellä ja näkemyksellä. Osaat punnita vaihtoehtoja ohjelmiston kehitysprosessin eri vaiheissa ja perustella vastuullisesti minkä vuoksi ja mitä asioita tulisi kulloinkin tehdä.

- Arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisujen suunnittelu siten, että lopputuloksena on tietoturvallisia, skaalautuvia ja helposti jatkokehitettäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja. Osaat myös muuntaa päässäsi olevan vision teknisen dokumentaation muotoon.

- Laadukkaan ja selkeän, suorastaan kauniin koodin tuottaminen. Olet lukenut ja sisäistänyt Clean Code –ideologian. Olet kuitenkin aikaansaava ja tuottelias devaaja, joka tietää milloin on aika lopettaa koodin kultaaminen ja siirtyä seuraavaan taskiin.

- Osaamisen jakaminen. Autat nuorempia kollegoitasi koutsaten heitä yhä paremmiksi ohjelmistoammattilaisiksi. Osallistut aktiivisesti yrityksemme kollektiivisen osaamisen ja prosessien jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. Tilaisuuden tullen olet valmis pitämään puheenvuoroja alan tapahtumissa tai oman työpaikan tech-illoissa.

Arvostamme monipuolista teknistä taustaa, mutta kaikkea sinun ei tarvitse valmiiksi osata. Meillä on kaltaisiasi tyyppejä töissä jo valmiiksi, joten pystymme vastavuoroisesti antamaan sinulle rutkasti oppimisen ja kehittymisen mahdollisuuksia erilaisissa asiakashankkeissamme.

Saadaksesi käsitystä mihin olet hakemassa tässä muutamia avainsanoja: Java, Spring, Spring Boot, MongoDB, PostgreSQL, JSON, REST, React, Angular, Node, Vaadin, Jenkins, Robot Framework, Docker, Kubernetes, AWS, Triton, VMWare, Git, Jira, Scrum, Kanban, Devops.

Näillä aineksilla leivomme huippulaadukkaita, räätälöityjä web-sovelluksia liikenteen, turvallisuuden, terveydenhuollon, energia-alan ja teollisuussektorin ammattikäyttäjille.

Nykyiset toimistotilat ovat Keilasatamassa Länsimetron varrella, keväällä muutamme Ilmalan juna-aseman viereen upouusiin tiloihin.

Hakeminen

Lähetä meille hakemuksesi joko nettisivumme kautta tai vaihtoehtoisesti Kimmolle vapaamuotoinen viesti, jossa kerrot, minkälaisissa projekteissa mielelläsi teet töitä. Kerro samalla missä haluat syödä – käydään keskustelumainen haastattelu valitsemassasi ympäristössä. Ja mikäli meidän tarpeet ja projektit kohtaavat sinun osaamisen ja motivaation, yhteistyölle on muodostettu hyvä pohja.

Sopivan hakijan löytyessä voimme edetä työsuhteeseen nopeastikin. Älä siis aikaile, jos kiinnostuit.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi