(Poistunut julkaisusta)

Senior Specialist, Palveluhallinta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt vahvistusta Infrastruktuuri ja palvelutuotanto -osastolle palveluhallintakeskuksen yhdeksän hengen asiantuntijatiimiimme Helsingin Vallilan konttorille.

Senior Specialist, palveluhallinta

Tehtävästä

Palveluhallintakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa 24/7-palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta. Palveluhallintakeskuksessa vastaat OPn tuotantoympäristön toimintavarmuudesta ja varmistat, että merkittäviin poikkeamiin reagoidaan välittömästi tarpeen mukaisella tavalla. Tehtäväsi koostuu pääasiassa alla olevista toiminteista:

  • ylläpidät tuotantotilanteen tilannekuvaa ja reagoit poikkeamiin
  • ohjaat eri sidosryhmien toimintaa laajoissa häiriötilanteissa
  • tiedotat häiriötilanteiden kehittymisestä ja koordinoit häiriöiden korjaustoimenpiteitä
  • osallistut laajojen häiriöiden juurisyyanalyysiin ja raportoit sidosryhmille löydöksistä

Oletko hakemamme osaaja?

Meille asenne on tärkeintä! Toivomme kuitenkin, että olet jo kannuksesi ansainnut häiriöhallinnassa ja olet toiminut aikaisemmin esimerkiksi Incident Manager -roolissa. Olemme valmiita syventämään aikaisempaa osaamistasi ja toivomme sinulta löytyvän intoa oppia uutta. Et pelkää verkostoitua ja kuuluttaa palveluhallintakeskuksen ilosanomaa OPn sisällä ja ulkoisille sidosryhmille. Edellytämme kokemusta palveluhallinnan prosesseista ja katsomme eduksi kokemuksen monitoimittajakentässä toimimisesta.Tehtävä edellyttää soveltuvuutta vuorotyöhön.

Lyhyesti, sinulta löytyy:

  • useamman vuoden kokemusta häiriöhallinnasta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja tavoitteiden mukaisesti
  • vahvaa paineensietokykyä
  • ytimekäs ja selkeä viestintätapa; tiedät mitä, miten ja kenelle viestiä
  • taito johtaa häiriötilanteita ohjaten eri sidosryhmiä hektisissä tilanteissa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista

Vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä toimintatapa vaatii itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa jokaiselta tiimin jäseneltä. Odotamme sinulta aktiivista otetta myös tiimin toimintatapojen rakentamisessa sekä sidosryhmien haastamisessa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta – toivottavasti sinäkin.

Mitä saat meiltä?

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita huippuammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Luonnollisesti saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Ville Jounio, p. 050 506 5450 kertoo sinulle mielellään lisää. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse ville.jounio@op.fi.

Voit hakea tehtävään 17.4.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen OPn uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Tehtävä on vakituinen ja tulet työskentelemään moderneissa tiloissa OP Vallilassa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään suppea turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveystarkastus.