Senior Software Developer
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Är du proffs inom systemutveckling eller nyligen utexaminerad som söker nya utmaningar? Vill du utveckla och utvecklas inom ett växande IT-företag? Är det viktigt för dig att ha ett betydelsefullt arbete?

Vi söker nu en SENIOR SOFTWARE DEVELOPER till vår kund i Vasa.

Vår kund Ab Pratsam Oy är ett av de ledande företagen inom utveckling av IT-lösningar för talböcker och taltidningar som är anpassade för personer med läsnedsättning. De söker nu en systemutvecklare för en fast tjänst i Vasa.

Som Senior Software Developer jobbar du med systemutvecklingsuppgifter. Du utvecklar nya systemegenskaper enligt kundernas önskemål och löser utmaningar med systemets operativa funktioner. Genom ditt arbete får du möjlighet att tillgängliggöra lyssnarerfarenheter som underlättar livet och skänker glädje åt människor.

För oss är du en intressant sökande om du har:

  • Lämplig utbildning samt minst några års erfarenhet inom branschen
  • Erfarenhet och kompetens av internet- och nätverksteknik samt av minst ett programmeringsspråk eller liknande (Linux, PHP, Python, MySQL eller Bash)
  • Även kunskap inom Linux DevOps/Sysadmin och CI/CD samt Docker, VMware och TCP/IP, DNS, AWS-internet-tekniker.


Om du gillar att utmana dig själv och vill arbeta självständigt på en nyckelposition i ett växande företag så är det möjligt i den här tjänsten. Du får ta del av en inspirerande arbetsmiljö där goda idéer och åsikter uppskattas. I det smidiga och lilla team är arbetstiderna flexibla och efter orienteringsperioden har du även möjlighet att arbeta på distans. Pratsams moderna kontor ligger nära havet på Brändö.

Blev du intresserad? Fyll i din ansökan med löneanspråk senast den 15 april 2021 via den bifogade länken. Vi intervjuar kandidater redan under ansökningstiden. Arbetet påbörjas enligt överenskommelse.

Mera info om arbetet fås av Johanna Finström-Sara, 0401622720 eller johanna.finstrom.sara@personalhuset.fi.


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442279
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjanmaa, Vaasa