(Poistunut julkaisusta)

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tiimimme Turussa kaipaa lisävahvistusta:

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

Haemme kokenutta ohjelmistokehittäjää lääkinnällisten ohjelmistotuotteidemme pariin. Saat tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, joilta voit oppia lisää ja joille voit jakaa omaa osaamistasi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urapolullasi. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia.

Olet tekijä, joka hallitsee Javalla tapahtuvan ohjelmistokehityksen ja osaa tai haluaa oppia tekemään sen hybridipilvessä kontteja (container) hyödyntäen. Kykenet sisäistämään tuoteportfoliomme ja ymmärtämään siihen kohdistuvat lääketieteelliset ja tietosuojaan sekä tietoturvaan liittyvät vaatimukset. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöimme vastuualueesi enemmän ohjelmistotuotannon julkaisutekniikoihin (Continous Delivery) tai lääketieteellisten vaatimusten arkkitehtuurillisiksi ratkaisuiksi ja käyttöliittymiksi muuttamiseen keskittyväksi.

Raportoit työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Odotamme sinulta

  • aitoa halua toimia ja kehittyä huippuohjelmistokehittäjänä
  • oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • vähintään kolmen vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä: ohjelmointitaidoista, erityisesti Java-ympäristön hallintaa, haastavien ja laajojen teknisten kokonaisuuksien ohjelmistoprojektien kehitykseen osallistumisesta, toimimisesta ohjelmistokehitystiimeissä, jotka käyttävät ketteriä menetelmiä sekä osaamista tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatiosta
  • ymmärrystä asiakaspalvelumyönteisyydestä ja valmiutta tarttua asioihin ”kädet savessa” ja kasvuyhtiöhengessä  
  • soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikointikykyä 

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat:

Java, React, Groovy, Grails, MySQL, MongoDB, Docker, Kubernetes, Microservice, Continous Delivery, Agile jQuery, Git, AngularJS, Javascript, Spring, Hibernate

Tarjoamme haastavan työn kovalle tekijälle nopeasti kasvavassa terveydenhuollon ohjelmistoyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Toimi näin

Jätä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa SaaS yksikön vetäjä Tapani Loikkanen, puh. 050 48 67 954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.