(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Developer
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme nohevia asiantuntijoita Senior Software Developer -rooliin työskentelemään asiakashankkeissamme osana asiantuntijatiimejä! Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Projekteissa toteutat pitkäjänteisesti erilaisia asiointipalveluita ja asiakaskohtaisia toteutuksia. Substanssiosaamisesi laajenee asiakasprojektien myötä ja pääset osallistumaan myös uudistuvien teknologiaratkaisujen toteuttamiseen. Projektejamme yhdistää turvallinen kehittäminen sekä asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on

  • monipuolista kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja -toteutuksista
  • kokemusta Javan yleisimmistä frameworkeista
  • osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista ja menetelmistä: DevOps, Java, tunnetuimmat Java-frameworkit, modernit Javascript -käyttöliittymäkirjastot, ketterät menetelmät, pilvipalvelut, konttiteknologiat, relaatiotietokannat ja NoSQL, CI/CD, testausautomaatio, mikropalveluarkkitehtuuri, rajapintojen suunnittelu ja toteutus.

Pääset loistamaan tehtävässä, jos sinulla on lisäksi:

  • intohimoista suhtautumista työhösi
  • jatkuvaa halua oppia ja kehittyä työssäsi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta ja toisaalta kykyä puhaltaa yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • positiivista ja asiakaslähtöistä mindsettiä
  • kykyä viestiä ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Ilja Kovaseen p. 0405504003 tai Tiia Leskiseen p. 0400270475. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.