(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Developer
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Etsimme Helsinkiin uusia asiantuntijoita!
Kokeneen devaajan roolissa kehität eri toimialojen ammattikäyttäjille suunnattuja web-järjestelmiä. Työskentelet ketterässä tiimissä ja osaat hyödyntää rutiininomaisesti Scrum-menetelmiä sekä kehitystä tukevia työkaluja ja -ympäristöjä.
Odotamme, että Sinulla on työkokemusta ohjelmistokehityksestä vähintään 3 vuoden ajalta, erityisesti backend –puolelta, tietokannoista ja/tai rajapinnoista (API). Osaat suhtautua tyynen viileästi eteen tuleviin teknisiin haasteisiin ja tarvittaessa otat ennakkoluulottomasti haltuun itsellesi uusia teknologioita. Vaikka kykenet suoriutumaan tehtävistäsi itsenäisesti, sinulla on silti matala kynnys sekä pyytää että tarjota apua kollegoillesi.
Plussapisteitä ropisee, mikäli kokemuksesi ulottuu DevOps-kehittämiseen (CI/CD pipeline) ja/tai konttipohjaisten järjestelmien kehittämiseen.
Avainsanoja: Java, Spring, Springboot, JavaEE, SOAP, REST, SQL, Nginx, Git, Jenkins

Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille).

Rekrytoivan esimiehen Kimmo Alamartimon tavoitat numerosta 040 552 9204 (sähköposti: kimmo.alamartimo@cinia.fi).
Jos pohdit esimerkiksi onko oma taustasi riittävä tehtävään, voit olla yhteydessä rekrytoija Sakuun: puh. 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).
Kiinnostuitko? Kirjaa CV:n ohessa lyhyesti mikä sinua motivoi kokeneen softakehittäjän roolissa ja kirjaa myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 30.9. saakka, mutta haastattelemme ja teemme valintoja nopealla syklillä.