(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Developer, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Espoossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Protacon Solutionsille ammattitaitoisia ja osaavia ohjelmistosuunnittelijoita.


Nyt on haussa useampi ohjelmistosuunnittelun ammattilainen liittymään kasvavaan joukkoon luomaan asiakasyrityksemme kanssa kauniita ja käytettäviä digitaalisia palveluita.

Tiedät, millaista on kaunis koodi ja tiedät, miten sitä tehdään. Haluat tehdä loppukäyttäjän kokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Hallitset tämän päivän työkalut ja parhaat menetelmät ja olet tunnistanut alan vaatimuksen oppia jatkuvasti uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot tiimityöskentelyyn sekä asiakasviestintään.


Miksi Protaconille?

Protacon kehittää jatkuvasti toimintatapojansa ja he ovat aina ylpeitä saavutuksistansa. Ohjelmistokehityksen ja IT-ratkaisuiden parissa työskentelee yli 200 Protaconilaista. Protaconilla eletään voimakasta kasvun aikaa ja he panostavat voimakkaasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen mm. tarjoamalla 10 palkallista päivää osaamisen kehittämiselle vuosittain. Henkilöstöedut ovat muutenkin kattava kokonaisuus, sisältäen mm. vapaa-ajan tapaturma- sekä hoitokuluvakuutukset, nettiyhteyden kotiisi sekä hammashuollon palveluita. Työvälineesi valitset itse, kuten ammattilaisen kuuluu.


Teknologioita:

Protacon valitsee käytettävät teknologiat aina tarpeen mukaan. He käyttävät mm. seuraavia:

  • PHP & Symfony
  • Javascript, TypeScript, Node.JS, Angular, React
  • .Net / ASP.Net & C#
  • JavaEE
  • MariaDB, MS SQL Server
  • IBM Domino -sovellusalusta
  • Google Cloud, Microsoft Azure

Edellä mainittujen teknologioiden osaaminen antaa hyvät lähtökohdat asiakasyrityksellämme työskentelyyn, mutta alan luonteen mukaisesti opit ja opiskelet jatkuvasti uutta. Työtehtävät ovat vastuullisia ja yli 400 hengen porukka asiakasyrityksellämme mahdollistaa erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, joista riittää lukuisia esimerkkejä kerrottavaksi. Työyhteisö Protaconilla on aktiivinen ja harrastaa monenlaista yhdessä. 

Vielä pari syytä hakea mukaan:

Protacon julkaisee aina mahdollisuuksien mukaan lähdekoodiansa Githubissa.

Lisäksi Protaconilla on pitkälle kehitetty oma DevOps Pipeline ympäristöjen automaattisesta generoinnista julkaisuketjuihin ja he kehittävät tätä eteenpäin jatkuvasti.


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä p. 050-598 8460.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.