(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Designer, Imaging
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Lääketieteen kuvantamistiimimme etsii nyt uutta vahvistusta täyttämään Senior Software Designerin saappaat. Näissä saappaissa tulet määrittelemään tuotteisiimme uusia ominaisuuksia sekä toteuttamaan laajaa lääketieteellistä 2D- ja 3D-kuvantamisjärjestelmää. Saappaat kuljettavat sinut myös uusien kuvantamislaitteiden kehittämisprojekteihin, joissa pääset luomaan täysin uusia tulevaisuuden ratkaisuja. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta. 

Tiimistämme 
Tiimimme vastuulla on Planmecan koko kuvantamisketjun hallinta sensorilta valmiiksi kuvaksi asiakkaan tarpeisiin. Lopputuloksessa yhdistyvät röntgenkuvat, 3D-valokuvat ja aika, joilla saadaan luotua potilaasta kattava digitaalinen tallenne. Päivittäisessä työssä käytössämme ovat esimerkiksi Jenkins, GIT, C++ ja Java. Tiimi koostuu laajasta joukosta osaajia, joiden tuen saat käyttöösi. Lisäksi käytössämme on Planmecan oma protopaja koneineen ja työntekijöineen. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com/Imaging/3D-imaging ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! 

Mitä toivomme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. DI, FM)
- Yli viiden vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
- Vankkaa kokemusta C++ tai Java ohjelmointikielistä
- Kokemusta Linux-ohjelmien kehittämisestä
- Hyvää tekemisen meininkiä

Eduksesi katsomme myös kokemuksen:
- Konenäöstä, kuva- ja videoprosessoinnista, 
- CUDA, OpenCL tai OpenCV -kirjastoista sekä
- Ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja CI:stä. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Development Manager, Software, Sakari Kettunen, puh. 020-7795287 tai sakari.kettunen (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!