(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Designer (Embedded systems)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on IT-konsultointia ja tietoteknistä tuotantosuunnittelua tarjoava asiantuntijatalo Tampereella. Etsimme heidän tiiminsä vahvistukseksi nyt osaajaa nimikkeellä

Senior Software Designer (Embedded systems)

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta erilaisista projekteista sulautettujen järjestelmien parissa. Lisäksi valittavan henkilön tulee hallita C-kieli ja tuntea FreeRTOS -järjestelmät sekä työskentely mikro-ohjainten parissa (erityisesti STM32 ja Nordic Semiconductor). Työtehtävä on pitkäaikainen ja sijaitsee Tampereella. Työssä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä avoimessa ja modernissa työympäristössä sekä luoda uusia ja tuoreita toimintamalleja huippuluokan tuotteiden parissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi osana alati kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Senior Software Designer (Embedded systems). Lisätietoja: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.