(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme Senior Software Design Engineer -tehtävään henkilöä osaavaan joukkoomme tuotekehitysyksikkössä. Tulet työskentelemään osana Test Systems Development- tiimiä, jonka vastuulla on tuotekehitysprojektien ohjelmistokehitys sekä laboratorion testausohjelmiston, -laitteiston ja raportoinnin kehitys.

Keskeinen tehtäväsi tulee olemaan laboratorioympäristössä olevien ohjelmistojen kehittäminen, toteutus ja testaus sekä vikatilanteiden analysointi mittausdatan perusteella. Ohjelmistokehitystehtävät riippuvat kokemuksestasi ja taustastasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. M.Sc, B.Sc, FM, Ph.D.)

* vankkaa kokemusta ohjelmistokehitystyöstä (Labview)

Tehtävässä on eduksi:

* C++, Python/Java/JavaScript ohjelmistoympäristöjen tuntemusta

* tietokantarakenteiden tuntemusta (SQL)

* kokemusta Web-pohjaisesta työskentely-ympäristöstä

* kokemusta suurien datamäärien käsittelystä ja analysoinnista

Henkilönä olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös halukas tekemään tiimityötä hektisessäkin ympäristössä. Toivomme, että osaat ottaa vastuun kokonaisuuksista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme harrastuneisuutta ja aitoa innostusta tekniikkaan.

Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta ja elämänlaatua. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Osaava ja innostunut henkilöstö on liiketoimintamme voimavara ja kilpailukyvyn perusta ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittymään kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MEMS Test Development Manager Harri Viljakainen 050 4066 741 (17.9. eteenpäin) . Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 22.10.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com