(Poistunut julkaisusta)

Senior Software Design Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Etsimme vanhempaa ohjelmistosuunnittelijaa osaavaan joukkoomme tuotekehitysyksikköön. Tulet työskentelemään osana Test Systems Development- tiimiä, jonka vastuulla on tuotekehitysprojektien ohjelmistokehitys sekä laboratorion testausohjelmiston, -laitteiston ja raportoinnin kehitys. Tehtävä on vakituinen.

Keskeinen tehtäväsi tulee olemaan laboratorioympäristössä olevien ohjelmistojen kehittäminen, toteutus ja testaus sekä vikatilanteiden analysointi mittausdatan perusteella. Ohjelmistokehitystehtävät riippuvat kokemuksestasi ja taustastasi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää

* soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. M.Sc, B.Sc, FM, Ph.D.)

* vankkaa kokemusta ohjelmistokehitystyöstä ( esim. Python, JavaScript)

Eduksi katsomme

* Labwiev/Python/Java/JavaScript ohjelmistoympäristöjen tuntemusta

* tietokantarakenteiden tuntemusta (SQL)

* kokemusta Web-pohjaisesta työskentely ympäristöstä

* kokemusta suurien datamäärien käsittelystä ja analysoinnista

Henkilönä olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös halukas työskentelemään ryhmässä hektisessäkin ympäristössä. Toivomme, että osaat ottaa vastuun kokonaisuuksista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme harrastuneisuutta ja aitoa innostusta tekniikkaan.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.7.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa timo Salmi numerosta p. 040-5742070 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com