(Poistunut julkaisusta)

Senior Service Designer
Kuudes

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Kokenut ja innovatiivinen palvelumuotoilija, me Kuudennella haluaisimme sinut työkaveriksemme!

Etsimme Senior Service Designeria mukaan monialaiseen joukkoomme. Jos sinulla on valmiudet johtaa kunnianhimoisia palvelumuotoiluprojekteja, innostut muiden muotoiluosaamisen kehittämisestä, tartut asioihin hands on -asenteella ja tunnet omaksesi missiomme rakentaa brändejä poikkeuksellisen hyvien palveluiden ja asiakaskokemuksen avulla, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Me Kuudennessa emme usko geneeriseen palvelukehitykseen, vaan pidämme muotoilutyön keskiössä sekä loppukäyttäjän tarpeet että asiakkaamme brändin. Palvelumuotoilumme on usein osa suurempaa kokonaisuutta – esimerkiksi Hive-koodikoulun ja Easton-kauppakeskuksen projekteissa palvelumuotoilijamme loivat uutta Kuudennen liiketoimintamuotoilijoiden, graafisten suunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja digisuunnittelijoiden kanssa. Tavoitteemme on luoda todella toimivia ja mieleenpainuvia palveluita ja konsepteja, eikä jättää niitä vain teorian tasolle. Oivia esimerkkejä muotoilutyömme tuloksista ovat myös esimerkiksi Helsingin yliopiston Tiedekulma tai Senaatti-kiinteistöjen muutos uusien työnteon tapojen asiantuntijaksi. Ylpeänä toimimme myös mm. Helsingin kaupungin palvelumuotoilukumppanina muotoilemassa maailman toimivinta kaupunkia.

Lisää innostavia projekteja on tulossa asiakaskuntamme kasvaessa, joten etsimme sinua! Senior Service Designerina olet osa palvelumuotoilutiimiämme ja luot yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa erottautuvia asiakaskokemuksia. Kuudennen asiakaskunnan muodostavat monipuolisesti eri alojen toimijat ja työskentelemme usein monialaisissa tiimeissä, joten meillä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi projekteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi uusien innovaatioiden ja organisaatioiden muotoiluvalmiuksien kehittämiseen tai vaikkapa monikanavaisen suunnittelukokonaisuuden konseptijohtamiseen.

Etsimämme henkilö on kokenut palvelumuotoilija, jolla on kokemusta  

  • itsenäisestä asiakkuusvastuusta
  • laajojen palvelumuotoiluprojektien tuloksekkaasta läpiviennistä
  • palvelumuotoilun konsultoinnista ja asiantuntijamyynnistä

Odotamme sinulta lisäksi

  •  7+ vuoden työkokemusta palvelumuotoilijana
  • Intohimoa palvelumuotoiluun ja vahvaa metodologian tuntemista ja osaamista
  • Valmiutta heittäytyä käytännön tekemiseen osana projektitiimejä
  • Kykyä inspiroida ja kehittää omaa sekä muiden osaamista
  • Digitaalisen kehityksen kokemusta
  • Vakuuttavaa esiintymistaitoa haastavissakin tilanteissa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Palvelumuotoilutiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista ja olemme vakiinnuttaneet asemamme, mutta suhtaudumme työhömme intohimoisesti jatkuvasti toimintatapojamme kehittäen. Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä suunnittelutapaa. Poikkitieteellinen työporukka tarjoaa mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi laaja-alaisesti ja inspiroivat asiakasprojektit tuovat työhön merkityksellisyyttä.

Hae nyt:

Laitathan meille hakemuksesi viimeistään 1.11.2020. Lähetä viestisi otsikolla ”Senior Service Designer” osoitteeseen jobs@kuudes.com.

Voit kysyä lisätietoja paikasta Susanna Ollilalta puhelimitse (040 672 2515) perjantaina 23.10.2020 kello 12-13.