(Poistunut julkaisusta)

Senior SEO Specialist
Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme joukkoomme SEO-tekijää analytiikkaosaamisella. Etsimämme osaaja tuntee Googlen salat, innostuu rankingien parantamisesta ja penkoo mielellään analytiikkaa. Meillä on tarjota sinulle älliä vaativia haasteita verkkopalveluiden maailmasta. Lamialla pääset kehittämään osaamistasi ja muokkaamaan työnkuvaa omien kiinnostuksiesi pohjalta.

Työtehtävät

Lamian SEO Specialistina autat B2C- ja B2B-asiakkaitamme kehittämään digipalveluiden näkyvyyttä. Etsimällämme osaajalla on vahva tekninen hakukoneosaaminen, mutta avoinna olevan pestin työnkuvaa voidaan laajentaa muiden kiinnostuksen kohteidesi ja osaamisesi pohjalta. Kerro siis hakemuksessa rohkeasti näkemyksistäsi ja osaamisestasi digimarkkinoinnin ja/tai web-analytiikan parista!

Lamialla pääset jakamaan osaamistasi markkinoinnin, designin ja ohjelmistokehityksen tiimien kanssa. Autat kollegoitasi tekemään päätöksiä datan pohjalta ja neuvot esimerkiksi hakukoneoptimoinnin teknisessä toteutuksessa. Innokkuutesi oppia ja kehittyä jatkuvasti tulevat viemään sinut pitkälle.

Edellytykset

Toivomme sinulta

  • Vahvaa näyttöä hakukoneoptimoinnista ja ymmärrystä web-analytiikasta
  • Ymmärrystä digitaalisista palveluista, digimarkkinoista ja verkkokaupan maailmasta
  • Työkalut kuten Googlen Analytics, Search Console ja Tag Manager ovat sinulle tuttuja työkaluja päivittäisestä työstä
  • SEM- ja CRO-osaaminen lasketaan eduksesi
  • Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on intoa selostaa datan saloja kollegoille
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Edut

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätiedot

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia / Rekrytointi