(Poistunut julkaisusta)

Senior Security Manager (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haemme nyt Elisalle Senior Security Manageria näköalapaikalle turvaamaan suomalaiselle yhteiskunnalle merkittävien palvelujen jatkuvuuden

Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja tiedon turvaamiseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta, suorastaan pyrimme eturintamaan. Meille on tärkeää työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis.

Tarjoamme nyt oikealle osaajalle mahdollisuuden liittyä joukkomme. Sijoitut ketterään ja asiakaskeskeiseen Elisa Tuotannon Service Assurance-tulosyksikköön ja kollegasi ovat alansa kovimpia tietoturva-osaajia.

Senior Security Managerin päätehtävinä on tukea Elisan liiketoimintayksiköitä näiden toiminnoille kohdistuvien jatkuvuuteen ja varautumiseen liittyvien vaatimusten hallinnassa sekä vastata tietoturvasuunnitelmassa määriteltyjen kyberturvallisuusoperaatioiden kyvykkyyksien kehittämisessä.

Vastuuna on kehittää jatkuvuudenhallinnan prosessia:

 • Koordinoida ja raportoida jatkuvuudenhallinnan prosessin eri vaiheissa
 • Tukea liiketoimintaa jatkuvuudenhallintaan liittyvien vaatimusten tunnistamisessa, arvioinnissa ja toimenpiteiden suunnittelussa
 • Jatkuvuudenhallinnan periaatteiden, käytäntöjen ja metodologian kehittäminen yhdessä sidosryhmien kanssa
 • Varmistaa, että jatkuvuudenhallintaan liittyvät prosessit ja toiminteet ovat ajan tasalla ja tuottavat toiminnan kannalta oleellista tietoa sidosryhmille

Tietoturvasuunnitelmassa määriteltyjen kyberturvallisuusoperaatioiden (cSOC) kyvykkyyksien kehittäminen ja kattavuuden varmistaminen yhdessä sidosryhmien kanssa

 •  Havainnointi ja reagointi kyvykkyyksiin liittyvien tietoturvaprosessien kehityksen tukeminen
 •  Mittareiden ja tietoturvavalvonnan kehittäminen

Työpisteesi sijoittuu Elisan päätoimistoon Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Vähintään viiden vuoden kokemus tietoturvaan liittyvistä tehtävistä, mielellään hallinnollisesta tietoturvasta.
 • Vankkaa tuntemusta ja kokemusta tietoturvan sekä tietosuojan lainsäädännöstä, viitekehyksistä, standardeista, teknologioista ja parhaista käytännöistä.
 • Omatoimista ja jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja alan kehittymisen jatkuvaa seurantaa.
 • Sinulla on vähintään yksi tietoturvaan tai tietosuojaan liittyvä sertifiointi (esim. CISSP, CISM, CISA, CRISC, GIAC, OSCP, OSCE, CIPM, CIPP/E, CIPT)
 • Käytännönläheistä, ratkaisukeskeistä ja aktiivista työotetta sekä kykyä viedä läpi muutoksia laajasti matriisiorganisaatiossa.
 • Laajaa ja syvällistä liiketoimintaymmärrystä.
 • Keskustelet sujuvasti tietoturvasta teknisten asiantuntijoidemme kanssa ja sinulla on tähän riittävän syvällinen tekninen ymmärrys. 
 • Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja kykyä toimia liiketoimintajohdon parissa vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.

Edellä mainittujen lisäksi ilahdumme seuraavista:

 • Olet organisointi- ja yhteistyökykyinen, yrittäjä- ja tiimihenkinen sekä jämäkkä suunnannäyttäjä. "Tietoturva mahdollistaa liiketoiminnan" toimii johtotähtenäsi
 • Näet mahdollisuuksia, seuraat luonnostasi mitä alalla tapahtuu ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi.
 • Sinulla on ymmärrystä tai kokemusta teleoperaattoritoimialasta.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ICT-kentässä, työkaveriksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)) sekä huumetesti.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Teemuun (teemu.makela@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilön löydyttyä päätös tehdään välittömästi.