(Poistunut julkaisusta)

Senior Security Analyst (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Senior Security Analyst (Helsinki)

Me Elisan cSOC:ssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuasiantuntijoiden kanssa tietoturvatapahtumien keskipisteessä nopeatempoisessa työympäristössä, joka haastaa osaamisesi ja ongelmanratkaisukykysi tarjoten onnistumisen elämyksiä päivittäin.

Senior Security Analyst -tehtävässä vastaat Elisan palveluihin liittyvien tietoturvauhkien ja -poikkeamien valvonnasta, analysoinnista ja poikkeamien nopeasta ja tehokkaasta korjauksesta. Viestit aktiivisesti oikeille tahoille uhka- ja poikkeamatilanteista. Kehität omalta osaltasi aktiivisesti cSOC:in toimintamalleja ja tuotat raportteja eri sidosryhmille. Tässä roolissa pääset työskentelemään monenlaisten projektien parissa, jonka vuoksi toivomme sinulle kertyneen jo laaja-alaista kokemusta tietoturvan parista. Työpisteesi sijaitsee Pasilassa, Elisan pääkonttorissa, jossa puitteet on kunnossa!

Pärjäät varmasti, jos sinulla on:

 • tuoretta kokemusta ja näkemystä tietoturvauhkien ja -poikkeamien hallinnasta
 • palveluhallinnan prosessien (mm. ITIL ja ISO 20000) tuntemusta
 • tehtävän kannalta riittävän laaja-alaista ymmärrystä:
  • Tietoturvamurroista, haittaohjelmista, hakkeroinnista ja nykypäivän kyberturvauhkista
  • Tietoverkkoympäristöistä ja sovelluskehityksen tietoturvahaasteista sekä uhkien ja poikkeamien arviointiperiaatteista
  • Teleoperaattoritoimintaa ja korotetun tietoturvan vaativia asiakkaita koskettavasta lainsäädännöstä, tietoturvan viitekehyksistä ja standardeista (mm. PCI DSS, ISO 27001, KATAKRI/VAHTI)
 • kykyä aktiivisesti analysoida tietoturvauhkia ja -poikkeamia ja johtaa korjaustoimenpiteiden suorittamista
 • laaja-alaisten analyysien ja selvitysten tekeminen Elisan tietoturvaan liittyen
 • kykyä selkokielisesti ilmaista monimutkaisia teknisiä ja ei-teknisiä käsitteitä eri sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti 
 • hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet sekä kehität niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • toimit vakuuttavasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi
 • yksi tai useampi tietoturvasertifiointi (esim. GCIH, GCIA, GCFA, OSCP)

Tiimissä arvostamme analyyttista, innostuvaa ja itseohjautuvaa asennetta. Meille asiakaslähtöinen ajattelu on tärkeää ja toivottavasti tätä löytyy myös sinulta. Etsit luontaisesti ratkaisuja ja ongelmat ovat sinulle isoja mahdollisuuksia ja haluat kehittää prosessejamme ja toimintatapojamme. Tieto- ja kyberturvallisuusala kehittyy jatkuvasti ja meille on tärkeää seurata mitä alalla tapahtuu. Sinulla on lisäksi kyky tehokkaasti ja käytännöllisesti tutkia tietoturvauhkia hyödyntäen käytössä olevia verkostoja samalla kehittäen uhka-analysointikyvykkyyksiä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa tietoturvaosaaminen on arvostettu ja olennainen osa toimintaa. Pääset mukaan IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, työkavereiksi mukavat mutta kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! 

Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Janiin (jan.winberg@elisa.fi tai 050 571 0980) tai Karriin (karri.jakko@elisa.fi tai 0503137071) ma – pe klo. 09:00 – 15:00, jotka kertovat sinulle mielellään lisää!

Toimithan nopeasti – aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!