(Poistunut julkaisusta)

Senior Scala Developer
Barona Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Etsimme Scala-koodaajaa mukaan tiimiin kehittämään uudenlaista tuotetta - kehitämme yritysten laskujenhallintaan tekoälyä, joka nopeuttaa yritysten ostoreskontratyötä jopa kymmeniä prosentteja.

Tavoitteenamme on yksinkertaistaa ja nopeuttaa laskujenhallinnan kaikkia osa-alueita sekä viedä uusi tapa hoitaa laskutusta myös kansainvälisille markkinoille. Tuote on ollut jo vuoden käytössä ja nyt starttaamme pilotteja uusien ulkopuolisten kumppanien kanssa.

Kehitämme täysiveristä tuotetta, josta mahdollisesti tulee oma startuppinsa jo 2018 aikana. Toistaiseksi tuotetta kehitetään turvallisesti Barona Technologiesin suojissa.

Olet kokenut backend-koodari ja olet ollut mukana viemässä tuotteita tuotantoon asti. Tunnet Scalaa ja olet tehnyt töitä agiilissa devaustiimissä. Integraatiot eivät sinua pelota, ja API-kehitys on tuttua. Tiimissä pääset viemään tänä keväänä softaa usealle pilottiasiakkaalle ja kehittämään siitä täysiveristä SaaS-palvelua.

Opit miten tekoälyä sovelletaan, mitataan ja hyödynnetään uusissa aluevaltauksissa. Tiimiin kuuluu muiden koodareiden lisäksi tekoälyosaaja, joten sinun ei tarvitse olla koneoppimisen ammattilainen, mutta kiinnostus aiheeseen on hyödyksi. Barona Technologiesin DevOps-tiimi auttaa infran kanssa, mutta vastuu ympäristöistä ja kehitysprosessista on tiimillä.

Odotamme sinulta

• Kokemusta ohjelmistokehityksestä, erityisesti Scalasta

• Kokemusta ketteristä kehitysprosesseista ja niiden fiksusta soveltamisesta

• Tietokantaosaamista (erityisesti SQL)

• Vahva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Lisäksi arvostamme

• Integrointiosaamista

• Näyttöä softan tuotantoonviennistä

• Ymmärrystä pilvialustoista, erityisesti AWS

Edellytykset työnsaannille: Scala, Ohjelmistokehitys