(Poistunut julkaisusta)

Senior Sales Executive
Enterprise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Etsimme työkaveriksemme Visma Enterpriseen Vaasaan, Tampereelle tai Helsinkiin uusasiakashankintaan

Senior Sales Executiveä

Toimit tehtävässäsi vastuumyyjänä HRM-ratkaisuissa ja tavoitteesi on kasvattaa Saima ja Easycruit -ohjelmistojen markkinaosuutta. Sinulla on useamman vuoden kokemusta HR-tuotteiden myynnistä ja verkostot alalta. Tulet toimimaan tuotteidemme lähettiläänä ja tiedät vaikuttajaviestinnän lainalaisuudet. Olet erittäin aktiivinen ja itsenäinen työskentelytyylitäsi. Osaat hyödyntää innovatiivisesti markkinointia, joka onkin yksi tärkeimmistä sisäisistä yhteistyökumppaneistasi. Yksi tehtävistäsi on myös HR-kumppanikentän kehittäminen. Tärkein ominaisuutesi on yrittäjämäinen asenne ja voimakas halu tehdä tulosta.

Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle tärkeä motivaation lähde. Olet luonteva, avulias ja helposti lähestyttävä. Viet myyntiprosesseja tehokkaasti eteenpäin ja luotsaat asiakaskohtaamiset sujuvasti. Luot helposti verkostot organisaatioiden sisällä. Olet tottunut hyödyntämään työssäsi moderneja myynnin työkaluja ja sosiaalista mediaa. Pystyt kommunikoimaan luontevasti myös englanniksi, joka on konsernikielemme. Aiempi kokemus Saas-ratkaisujen myynnistä ja julkishallinnon hankintaprosessin tuntemus ovat ehdoton etu. Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.


Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut sekä hyvät työvälineet ja pääset vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta - meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta.


Hae tehtävää 30.11.2018 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Sales Director Miia Sausolta, sähköpostitse miia.sauso@visma.com tai puhelimitse 9.11. klo 10-12 ja 13.11. klo 16-17 numerosta 050 591 3622.


Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu tunnettuihin ja luotettaviin ohjelmistoihin M2, Tiima, Saima HR, Saima Rekry, Wilma, WFM ja Visma EasyCruit, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys.Taustallamme on Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa.


Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.