(Poistunut julkaisusta)

Senior Risk Manager, Valuation Models
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Liity huomisen tekijöihin.

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla.

Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään.

Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Haemme nyt riskienhallinnan yksikköön

SENIOR RISK MANAGERIA (VALUATION MODELS)

Senior Risk Managerin tehtävässä olet päävastuussa Kuntarahoituksen arvostus- ja laskentamallien kehittämisestä ja ylläpidosta. Yhdessä muun tiimin kanssa varmistat, että rahoitusinstrumenttien arvostamiseen käytettävät ja kehitettävät arvostusmallit sekä XVA- ja Prudent Valuation -laskentamallit ovat sääntelyn mukaisia ja tukevat Kuntarahoituksen liiketoimintaa. Mallit on rakennettu Numerix-järjestelmään, joka arvioitiin Chartis RiskTech100 2021 analyysissä johtavaksi riskiteknologiaksi kategorioissa ”Best OTC Pricing & Analytics” ja ”XVA Solutions”.

Tärkein tehtäväsi on omalla asiantuntemuksellasi tukea muuta tiimiä mallien kehittämisessä ja ylläpidossa. Olet kuitenkin valmis laittamaan "kädet saveen" ja tarvittaessa osallistut itse myös käytännön tekemiseen!

Työskentelet tehtävässä riskienhallinnan yksikössä, joka hallitsee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yhtiön kokonaisriskiasemaa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kuten johdon ja EKP:n kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai tieteellistä jatkotutkintoa
  • vähintään viiden vuoden kokemusta riskienhallinnasta ja arvostusmalleista
  • vahvaa kvantitatiivista ja tietoteknistä osaamista – sinulla on osaamista tietokannoista (SQL) ja osaat ohjelmoida jollakin ohjelmointikielellä (R-kieli, Python)
  • analyyttistä, tarkkaa ja hyvin organisoitua työskentelyotetta sekä kykyä toimia joustavasti eri aikataulujen vaatimalla tavalla
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida monimutkaisetkin kokonaisuudet selkeästi eri sidosryhmille
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kasvattamaan riskienhallinnan osaamistasi jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Samalla pääset osallistumaan myös Kuntarahoituksen toiminnan kehittämiseen! Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus sekä avoimuus ja olemme määrittäneet yhdeksi vastuullisuustyön tavoitteeksi henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisen. Visiomme on olla paras rahoituksen asiantuntija asiakkaille muuttuvassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 8.2.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. +358 44 033 4356.