(Poistunut julkaisusta)

Senior Risk Analyst
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Onko sinulla jo kokemusta taseenhallinnasta (ALM), riskienhallinnasta sekä pankkisääntelystä? Haluatko päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä?

Etsimme rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme Senior Risk Analystia Helsinkiin.

Senior Risk Analystin tehtävässä keskityt yrityksen taseen riskienhallintaan ja tuotat analyyseja päätöksenteon tueksi. Työhösi kuuluu rahoitussopimusten mallintamista, taseaseman kehityksen seuraamista ja tasehallintaan liittyvien menetelmien sekä mallien kehittämistä yhdessä muiden yksiköiden kanssa. Työskentelet tehtävässä riskienhallinnan yksikössä, joka hallitsee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yrityksen kokonaisriskiasemaa. Tehtävän sisältöä ja sen painopisteitä voidaan räätälöidä kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi rahoituksesta, kansantaloustieteestä tai muusta vastaavasta kvantitatiivisesta aineesta. Tämän lisäksi sinulla on kokemusta taseenhallinnasta (ALM), riskienhallinnasta sekä pankkisääntelystä. Tehtävässä menestymisessä auttavat myös vahvat tietotekniset taidot. Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista SQL-tietokannoista tai ohjelmointikielestä (R-kieli ja Python). Henkilönä olet analyyttinen, tarkka ja hyvin organisoitu, ja osaat toimia joustavasti eri aikataulujen vaatimalla tavalla. Tarvitset työssä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi yhdessä muiden kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 7.7.2020. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. +358 44 033 4356, sanna.minkkinen@barona.fi.