(Poistunut julkaisusta)

Senior Reliability Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

SENIOR RELIABILITY ENGINEER, INFRASTRUKTUURI JA PALVELUTUOTANTO (OULU)

 

Haluaisitko olla kehittämässä ratkaisuja, jotka näkyvät yli neljän miljoonan suomalaisen arjessa? Kiinnostaisiko sinua vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka on myös tuonut ketterät menetelmät suunnittelupöydältä käytäntöön? Meistä nämä ovat oikein relevantteja toiveita, ja meillä ne toteutuvat. OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi suurimmista softataloista. Tavoitteenamme on, että palveluidemme toimintavarmuus ja jokainen kohtaaminen kanssamme on huippuluokkaa, ja tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi. Lue lisää avoimesta Senior Reliability Engineerin tehtävästä Oulussa, johon voit hakea vaikka tältä istumalta. Tervetuloa OP:lle!

 

 

MILTÄ TYÖSI SENIOR RELIABILITY ENGINEERINA OP:LLA NÄYTTÄÄ?

 

Palvelutuotannon toimintavarmuus on yksi toimintamme oleellisimmista kulmakivistä. Panostamme toimintavarmuuden turvaamiseen lukuisten eri menetelmien kautta, kuten eri tasoihin ulottuvalla automaatiolla. Haemmekin nyt joukkoomme henkilöä vahvistamaan automaation kehittämistä. Tehtäviisi kuuluu yhteistyössä eri järjestelmien asiantuntijoiden kanssa kehittää menetelmiä, joilla varmistetaan palveluiden jatkuvuus. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa verkkopalveluidemme automaatioarkkitehtuurin suunnittelua sekä näiden ratkaisujen toteuttamista hybridi-intrastruktuurissa. Pääset siis sekä hyödyntämään näkemystäsi automaatiokyvykkyyksien tuottamisesta että työstämään ratkaisuja kädet savessa.

 

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jolla on jo vahvaa taustaa ohjelmistokehittämisestä sekä ohjelmistoautomaatiotyökaluista. Et pidä sovellusten toimintaa mahdollistavaa infrastruktuuria mustana laatikkona, vaan ymmärrät myös käyttöjärjestelmien lainalaisuudet. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin lähestymistapasi, jossa toistuvien työtehtäviesi automatisointi on sinulle arkipäivää. Arvostamme myös itseohjautuvuutta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tunnistaa teknisten riippuvuuksien mukanaan tuomia riskejä.

 

Jos termi ”self-healing infrastructure” herättää sinussa vastakaikua ja olet kiinnostunut ottamaan tavoitteeksesi järjestelmiemme kehittämisen entistäkin paremmiksi, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

 • Vahvaa ohjelmistokehitystaustaa
 • Aikaisempaa kokemusta ohjelmistoautomaatiotyökaluista (esim. Jenkins)
 • Operoinnin automatisoimiseen tähtäävää ajattelutapaa
 • Erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on meillä tiivistä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa

 

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Pääset osaksi yritystä, jossa kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. OP:laisena sinulle on tarjolla:

 • Vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi työajalla mentorin kanssa
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

 

Voisiko tämä tehtävä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää. Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 29.11.2020 tai kysyä lisää IT Talent Acquisition Specialist Erkko Vanhakartanolta (erkko.vanhakartano[at]op.fi) tai Competence Lead Vesa Mularilta (vesa.mulari[at]op.fi, 050-4871305).

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Tätä ennen voit vaikkapa ottaa mukavan asennon nojatuolissasi ja ottaa kuunteluun OP Tech -podcastin, jossa keskustellaan finanssialan teknologiasta meidän näkökulmastamme.

 

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä ja autamme sinua valmistautumaan rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.